Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ξαναρωτάμε: Δεν θα διωχθεί ποινικά ο γιατρός για την "ακτινογραφία ΣΟΚ" ;

"Σοκ προκαλούν οι δύο ακτινογραφίες που ανήρτησε στο Facebook ακτινολόγος από το ΚΑΤ καθώς σε αυτήν αποτυπώνεται η ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο κοροναϊός στους ασθενείς.

Όπως περιγράφει ο κ. Μάνος Καρράς οι δύο ακτινογραφίες ενός 38χρονου, ο οποίος είναι καπνιστής και διαβητικός, έχουν καταγραφεί με 7,5 ώρες διαφορά.
Κοροναϊός: Ακτινογραφία - σοκ δείχνει καρέ καρέ την επιδείνωση 38χρονου ασθενή

Η πρώτη είναι από την εισαγωγή ασθενή στις 12 το.... μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, πραγματοποιήθηκε στις 19:30 με τον ασθενή να είναι πλέον με μάσκα οξυγόνου.

Σύμφωνα με τον κ. Καρρά τα «σύννεφα» στη δεύτερη ακτινογραφιά συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα φλεγμονή και «είναι κομμάτι του πνεύμονα που «δεν αναπνέει»».

«Δεν υπάρχει ιός» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Καρράς απαντώντας με ειρωνική χροιά σε όσους εξακολουθούν να εκφράζουν τέτοιες απόψεις για την πανδημία του κοροναϊού."
------------------
-----------
-----------


ΑΥΤΗ ήταν η ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ είδηση με την οποία μας έπρηξαν τα sites και τα κανάλια (πριν από λίγο ο "κύριος" Εισαγγελάτος μισοζήτησε συγνώμη που την πάτησε).

ΤΕΛΙΚΑ, ο κ.Καρράς συνελήφθη να ψεύδεται ασύστολα (προφανώς για να εντυπωσιάσει και να πάρει κανένα like από ψεκασμένους οπαδούς της καραντίνας)  και να τρομοκρατεί το ευρύ κοινό, εξαπατώντας το με άσχετες ακτινογραφίες του 2015, από περιστατικό πνευμονικού οιδήματος (τέτοιες ακτινογραφίες, υπάρχουν, κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο και εκατοντάδες χιλιάδες, στοιβαγμένες στις αποθήκες των νοσοκομείων από παλιά περιστατικά).

Ο τύπος διέπραξε ΩΜΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΤΗ. Ε, δεν θα του ασκηθεί δίωξη;

Θα μας εξηγήσει κάποιος εισαγγελέας, για ποιό λόγο δεν του ασκήθηκε ακόμη;

Για ποιό λόγο δεν του ασκήθηκε δίωξη; Δεν υπάρχει ένας έντιμος αδέκαστος εισαγγελέας, που να μην υπηρετεί σκοπιμότητες;

Ο απατεώνας, απλώς έσβησε την ανάρτηση και λίγο αργότερα κλείδωσε το λογαριασμό του στο facebook, μη αντέχοντας τη γιούχα. Δεν αρκεί αυτό όμως.

Απαντήστε επιτέλους ! Πείτε μας ένα λόγο, για τον οποίο δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτή η ΑΠΑΤΗ ! Ο κ.Χρυσοχοϊδης τι κάνει; Έστειλε στον εισαγγελέα 44 υποθέσεις "αρνητών μάσκας", για σαχλαμαρίτσες που έγραφαν στο facebook και πάντως δεν τρομοκράτησαν κανέναν. Αυτή η απάτη δεν τον ενοχλεί; Δε θα τη στείλει στον εισαγγελέα;

Κάτι fact chekers, κάτι hoaxes, γιατί δεν διέψευσαν το άρθρο του απατεώνα, και τα σχετικά άρθρα των ιστότοπων, ώστε να μπει η σχετική σήμανση στο facebook;

Με τέτοιες πρακτικές κουκουλώματος της απάτης, από κράτος και δικαστές, πώς να εμπιστεύονται οι πολίτες το κράτος, τους δικαστές, την αστυνομία και ...τους επαληθευτές ειδήσεων, που κάνουν την πάπια σε μια καραμπινάτη απάτη, τηρώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά και αποδεικνύοντας ότι δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή, ούτε για την υγεία του κοσμάκη, ούτε για την αξιοπιστία της ενημέρωσης, ούτε για τη δημοκρατία. Νοιάζονται μόνο να περάσουν μια ατζέντα που τους δίνουν "από πάνω", λειτουργώντας -πόσο υποτιμητικό και εξευτελιστικό!- ως μαντρόσκυλα !

Β.Π.


(Υ.Γ. όλα τα παραπάνω, δεν αφορούν την ουσία της πανδημίας: και κορωνοϊός υπάρχει και θάνατοι υπάρχουν και πανδημία υπάρχει και κίνδυνος υπάρχει. Δεν μπορεί όμως , με αφορμή τον κορωνοϊό, η δικαιοσύνη να ευτελίζεται διώκοντας μόνο όσους τους δείχνει ένα φασιστικό χέρι και να κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο σε απατεώνες, που όμως "βολεύουν" οι απάτες τους. 
Παραέγινε το κακό με τα ψέματα για να τρομάξουν τον κόσμο, ενώ ΔΕΝ πρέπει και παραέγινε το κακό με τους βλαμμένους που από τον τρόμο που τους προκαλούν τέτοιες ειδήσεις-ΑΠΑΤΗ, γίνονται ζώα και ...δέρνουν το παιδάκι στο λεωφορείο, επειδή δεν είχε μάσκα. 
Τη ζωοποίηση θέλουμε να αποφύγουμε, τον κοινωνικό αυτοματισμό, τη διχόνοια, το αλληλοφάγωμα, με αφορμή ένα ΥΠΑΡΚΤΟ σοβαρό πρόβλημα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, να μη ξαναδιαβάσει makpress. Να ενημερώνεται από Εισαγγελάτους, για να γίνει αγρίμι της ζούγκλας, από το φόβο του και να σκοτώνει τα παιδάκια της γειτονιάς του (το ζώο!) επειδή δεν φοράνε μάσκα. Φτάνει με τα φοβισμένα ΖΩΑ που έχουν χάσει τα λογικά τους από το φόβο και έγιναν λυσσασμένα σκυλιά. Οπως φτάνει με τους ηλίθιους του "δεν υπάρχει κορωνοϊός, θέλουν να μας εξολοθρεύσουν". Υπάρχουν και οι λογικοί άνθρωποι, που δεν ψοφάνε για τερατολογίες, αλλά και δεν μασάνε το κουτόχορτο και τα ψέματα των Εισαγγελάτων, ούτε την κατασκευή τεχνητού τρόμου).


5 σχόλια:

  1. Εκανε μηνυση και στοτυς 3 ο δικηγορος των εναντιον της μασκας Νικος Αττωνιαδης και, υποτιθεται, οτι τους ψαχνουν για αυτοφωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά κάνεις και υποθέτεις, γιατί δεν συνελήφθη κανείς, ακόμα, ενώ ο βουτυρομπεμπές Ευαγγελάτος εξαιρέθηκε απ΄το αυτόφωρο

      Διαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή είναι απο πίσω και οφείλει η δικαιοσύνη να ασκήσει
    νέα δίωξη σε όλη την ηγετική ομάδα με νέα δικογραφία για την ακτινογραφία σοκ!
    Όλοι φυλακή όπως ανεβάζουν στο Facebook κάτι τραχανάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κολοκυθοϊός υπάρχει και είναι ένα απλό συνάχι, άντε γριππούλα. πανδημία ΔΕΝ υπάρχει. Άλλα, διαβολικά σχέδια έχουν στο μυαλό τους όσοι διαδίδουν με αισχρά ψέμματα αυτήν την ΠΑΡΑΜΥΘΑ και επιβάλλουν μάσκες, καραντίνες και ένα σωρό ανελεύθερους, αντιχριστιανικούς διωγμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε τον "γιατρό" ούτε την άλλη την νοσοκόμα η κάτι τέτοιο θα τους πειράξουν, τέτοιοι χρειάζονται για να τρομοκρατούν κάθε μέρα τον κόσμο, πιστεύω ότι θα μπούνε στην άκρη αυτοί και θα βγούνε άλλοι "γιατροί" και νοσοκόμες θα συνεχίσουν το έργο τους. Σε μια φυσιολογική κοινωνία αυτούς θα έπρεπε να τους αφαιρέσουν την ιατρική άδεια για πάντα. Είπαμε η δικαιοσύνη ασχολείται με μερικούς βλακες που γράφουν ότι δεν υπάρχει ο ιός αλλά κάνει τα στραβά μάτια με τέτοιους επικίνδυνους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή