Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σταματήστε βρε τις καταλήψεις, θα πάρουμε όπλα απ΄τους Αμερικανούς, όχι απ΄τους Γάλλους

Ακόμη μια "αυθόρμητη" επανάσταση της νεολαίας, κάπου στον κόσμο (αυτή τη φορά με το πιο γελοίο πρόσχημα όλων των επαναστάσεων, τις μάσκες), μόλις θίγονται τα αμερικανικά συμφέροντα. Η πάντα πρόθυμη να υπερασπιστεί τα αμερικανικά συμφέροντα "αριστερά" πανταχού παρούσα σε εξεγέρσεις, να υπερασπίζεται ...δημοσίως το "δημόσιο σχολείο" και στην πράξη να το καταστρέφει (όπως όλες τις μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες τη δεκαετία του ΄80), ωθώντας όσους γονείς θέλουν να δουν το παιδί τους να μαθαίνει γράμματα, στο ιδιωτικό σχολείο και ενισχύοντας έτσι τις ταξικές ανισότητες! Η αριστερά το κάνει αυτό, η αριστερά ενισχύει τις ταξικές ανισότητες, με τις προβοκάτσιες της.

Η "αριστερά" (σε όλο τον κόσμο) είναι στα λόγια "αντιαμερικανική" και στις πράξεις είναι το μπουλντόγκ των αμερικανών. Είναι στα λόγια "εναντίον του κεφαλαίου και των ιδιωτών" και στις πράξεις καταστρέφει το δημόσιο, το κοινόχρηστο και σπρώχνει προς τους ιδιώτες.

Δίκαια, λοιπόν έγραψε κάποιος, κάποτε:

"Όχι, η μεγαλύτερη εφεύρεση των Αμερικανών δεν είναι το τηλέφωνο, είναι η αριστερά"

Β.Π.


Υ.Γ. Καλά που δεν είπε ο Μητσοτάκης ότι θα πάρει και από τη Ρωσία όπλα. Ήδη θα καίγονταν τα Πανεπιστήμια από φοιτητές που θα "ανακάλυπταν" ότι η μάσκα δημιουργεί υποξαιμία και ότι για αυτό "φταίει ο νεοφιλελευθερισμός". Μην το ψάχνετε, παίζουν μεγάλη μπάλα οι αμερικανοί αφέντες μας, μόλις χάνουν λεφτά.

Υ.Γ. 2. Καημένα παιδιά, πόσο τα λυπάμαι! Να ΄ξεραν ποιά ατζέντα υπηρετούν με την γελοία εξέγερσή τους!!! Μόνο να ΄ξεραν ! 

3 σχόλια:

  1. Δεν καταλάβατε. Η αντίδραση στις μάσκες είναι αυθόρμητη, υγιής και φυσιολογική, καθόλου προσχηματική. Το καπέλλωμα των αυθορμήτων αντιδράσεων από τα κομμούνια, με τα γελοία τσιτάτα τους για... δαπάνες, προσλήψεις, αίθουσες και υποχρεωτικά τεστ (!) αποπροσανατολίζει από το καθ' εαυτό πρόβλημα της μάσκας - μπούρκας. Οι κομμουνιστές, ανέκαθεν δούλοι ψυχή τε και σώματι, λένε ΝΑΙ στις βρομομάσκες, συμπράττοντας με τους μασκαράδες φιλελέρες του αντιχρίστου δοσιλογικού καθεστώτος του κούλη. Έτσι ακυρώνουν και την όποια ελπιδοφόρα αντίσταση στα σατανιασμένα νουΔΟΥΛΙΚΑ κνώδαλα, που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή