Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί τα ellinika hoaxes φοβούνται τη διάψευση των διαψεύσεών τους;

 Αγαπητό makpress,  έβαλα το παρακάτω σχόλιο στο άρθρο "τι ακριβώς συμβαίνει με τις ακτινογραφίες ασθενούς από covid-19":



" φίλοι μου, υποδεχθήκαμε με ενθουσιασμό την προσπάθειά σας να αποδομείτε τις γελοίες μούφες που κατακλύζουν το διαδίκτυο, αυτή η προσπάθειά σας όμως, είναι η ατυχέστερη. Μαύρη σελίδα στην ιστορία των ellinikahoaxes.gr. Καλύτερα να διαγράψετε τελείως τη διάψευση, επειδή πάντα θα σας θυμίζουν ότι τελικά, προσπαθώντας να αναδείξετε ως συνωμοσιολογία μια πολύ σωστή αντίδραση χρηστών του facebook, καταντήσατε συνωμοσιολόγοι. Όχι, δεν συνωμοτεί το σύμπαν για να βγάλει αναξιόπιστο τον παραμυθά ακτινολόγο, ΕΙΝΑΙ αναξιόπιστος. Γιατί πρέπει να "σκιστείτε" να τον αθωώσετε; Βλέπετε ότι δεν πείσατε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ότι ο συνωμοσιολόγος είναι ο χρήστης του facebook που την "πέφτει" στον ψεύτη γιατρό, ενώ αντιθέτως, ΟΛΟΙ αποκαλούν εσάς συνωμοσιολόγους. Αυτό δεν είναι καλό. Αυτοχειριάζεσθαι και σας το λέω με πόνο ψυχής. Η δουλειά του fact checker δεν μπορεί να ταυτίζεται με τη δουλειά ενός συνηγόρου υπεράσπισης ενός απατεώνα. Δεν είστε δικηγόροι, που ενώ γνωρίζετε ότι ο πελάτης σας είναι απατεώνας, εσείς ΠΡΕΠΕΙ -λόγω δουλειάς- να τον υπερασπισθείτε."

εδώ https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/09/24/coronavirus-xray-2015-ct-conspiracy/ το Σάββατο στις 10 το πρωί, πράγμα που μπορείτε να επιβεβαιώσετε στους αναγνώστες σας, από το e-mail που σας έστειλα το Σάββατο.
Πήγε Δευτέρα απόγευμα, το site πρόσθεσε καινούρια άρθρα, δηλαδή υπάρχουν διαχειριστές που το ελέγχουν, αλλά το σχόλιό μου, το έφαγε η μαρμάγκα,
Οπότε σας θυμίζω να το δημοσιεύσετε εσείς, που δεν λογοκρίνετε.

Τάσος

5 σχόλια:

  1. Τάσο, μην τρως σανό. Τα ανθελληνικά hoaxes είναι βοθροσάιτ - άντρο κιτρινισμού και γλοιώδους, εμετικής προπαγάνδας, τελεία και παύλα. Δεν έχουν ούτε ίχνος εντιμότητος, ειλικρινείας ή αγαθών προθέσεων. Δεν τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας. Μόνον αμετανόητοι σανοφάγοι τους εμπιστεύονται. Οι διαψεύσεις τους ισοδυναμούν με επιβεβαιώσεις και τούμπαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά τα ellhnikahoaxes έχασαν και το τελευταίο γραμμάριο αξιοπιστίας με εκείνη την ανάρτηση.
    Πλέον μπορείς να το εμπιστευτείς μόνο για εντελώς κραυγαλέα hoaxes και εκεί ακόμα μπορεί να αρχίσεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δύο εξέχοντες πανεπιστήμονες ,που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα υποκλίνεται στην ευρυμάθεια τους ,αποφάνθηκαν ότι τα Hoaxes είναι αναξιόπιστα και επομένως η μόνη ελπίδα της υφηλίου είναι να διαβάζουν τις απόψεις αυτών των δύο σχολιαστών ,που δυστυχώς οι συγγενείς τους δεν φροντίζουν να τους παρέχουν ιατρική βοήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή