Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εμπρηστής Α. Λιάκος


Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Ο Α. Λιάκος, καθηγητής και διανοούμενος για πολλούς, κάτι σαν σπουδαγμένος influencer, αγανάκτησε, όταν πληροφορήθηκε πως συνελήφθησαν οι νεαροί Αφγανοί που έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό [με το μπαρδόν, δομή ήθελα να γράψω] της Μόριας. Και αμέσως διαδήλωσε την συμπαράστασή του στους ....

εμπρηστές απευθύνοντας έκκληση για την οργάνωση της νομικής υποστήριξής των. Διότι και εκείνος τα ίδια θα έκανε, αν είχε φύγει από τη χώρα του αναζητώντας ένα καλλίτερο μέλλον και εισέβαλλε σε άλλη χώρα με το έτσι γουστάρω απαιτώντας να κυκλοφορεί ελεύθερος ασκών δημοκρατικό και ανθρώπινο δικαίωμα.

Ο εν λόγω έχει αξιοζήλευτο παρελθόν όσον αφορά την περιφρόνηση των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων, οπότε δεν είχε και πολύ να σκεφθεί, πριν πετάξει την κοτσάνα του.       

http://makpress.blogspot.com/2016/06/blog-post_71.html

Καλά θυμάμαι πως όταν οι Σκοπιανοί είχαν σφραγίσει  τα σύνορά τους και ξεροστάλιαζαν οι λαθρομετανάστες στα συρματοπλέγματα στην Ειδομένη, ο κ. Λιάκος δεν διεκήρυξε το δικαίωμά τους να μπουκάρουν και στα Σκόπια και από ΄κει στην ΕΕ;

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το λεγόμενο «προσφυγικό» που κονιορτοποιεί όλα τα επιχειρήματα των εθνομηδενιστών τύπου Λιάκου είναι τούτο.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/afganoi-viastes-i-pleiopsifia-ton-dithen-prosfygon-sti-moria/

Γι’ αυτό το φαινόμενο  της λιμοκτονίας των Ελληνόπουλων ο Λιάκος δεν εξεγέρθηκε. Δεν πήρε θέση. Οι λαθρομετανάστες και τα δικαιώματά  τους προέχουν.

 


Από τούτα ‘δω μήπως υπέπεσε κάτι στην αντίληψή σας κ. μΑ.Λιάκο; 

https://www.gatestoneinstitute.org/16521/persecution-of-christians-august

 

Άντε, γιατί πολύ το κουράσαμε με τα δημοκρατικά και ανθρώπινα  δικαιώματα των άλλων.

Μεγάλε Τσαρούχη. Αν, εκτός από το «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις»,  έχεις πει και το «έχω συναντήσει πολλούς φιλέλληνες, αλλά κανέναν Έλληνα», υπήρξες τεράστιος.

Σώτος

 

1 σχόλιο:

  1. Αφού η περιφρόνηση των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από τον εν λόγω κύριο δεν έχει ελεγχθεί μέχρι σήμερα και δεν του έχουν αποδοθεί τα δέοντα, γιατί προβληματιζόμαστε για την επαναλαμβανόμενη προκλητικότατη συμπεριφορά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή