Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αθώος ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Ολυμπιακό η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για απαλλαγή του συλλόγου και του Μαρινάκη από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων. Απαλλάχθηκε φυσικά και ο Ατρόμητος. Εξαρχής ήταν μία ....υπόθεση τύπου «κάτι άκουσα, κάποιος μου είπε κάτι, κάτι πήρε το... αυτί μου» και εν συνεχεία ερχόταν η μία διάψευση μετά την άλλη.

Ήταν με λίγα λόγια βέβαιο ότι θα οδηγούμασταν σε αυτήν την κατάληξη και γι' αυτόν τον λόγο στον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα της συγκεκριμένης ιστορίας δεν ασχολήθηκαν και δεν ανησύχησαν καθόλου, λέγοντας ότι πρόκειται για μία σκευωρία που θα καταπέσει πανηγυρικά στα δικαστήρια. Τέλος λοιπόν τα περί χειραγώγησης του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται έπειτα από καταγγελία που έκανε ο Φύσσας ότι ο Σα Πίντο του είχε πει πως δέχτηκε παρέμβαση στη δουλειά του, κάτι που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός. Και ως δια μαγείας μερικούς μήνες αργότερα ο Σα Πίντο ξαναπήγε στον Ατρόμητο, εκεί δηλαδή όπου δεχόταν -υποτίθεται- παρεμβάσεις στο έργο του. Κάτι δεν... κόλλαγε με λίγα λόγια.
............

Αυτή είναι η είδηση στις πραγματικές της διαστάσεις, κάτι που μόνο 1 στο 100.000 θα αντιληφθεί, από τον ορυμαγδό της προπαγάνδας, το carpet bombing που λένε κι οι Αμερικανοί.
Αυτό συμβαίνει παντού στην "ενημέρωση". Μια απολύτως ασήμαντη είδηση, χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει κλίμα και στρεβλή αντίληψη στον κόσμο. Ο κ.Μαρινάκης δεν (ΔΕΝ!) αθωώθηκε σε καμία δίκη! Δεν αθωώθηκε για τα "στημένα", η υπόθεση εξετάζεται από κανονικά δικαστήρια. Αθωώθηκε σε μια επιτροπή της ΕΠΟ, της οικογένειας δηλαδή του ποδοσφαίρου, όπου ο Ολυμπιακός έχει βαθιές ρίζες. "Αθωώθηκε" σε μια υπόθεση που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καταδικαστεί, ήταν γνωστό εκ των προτέρων. Κάκιστα πήγε η υπόθεση στην επιτροπή δεοντολογίας. Αλλά, όλο αυτό το στήσιμο, έδωσε την ευκαιρία για το βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με τη λέξη "αθώος" και δίπλα τη φωτογραφία του κ.Μαρινάκη, που δημιουργεί το υπόστρωμα των επόμενων αθωώσεων...

2 σχόλια:

  1. Ο μπούφος με γυαλιά και όλα τα βρώμικα ΜΜΕ που μιλούσαν για ισόβια και άλλες τρίχες θα πάνε στην δικαιοσύνη για όσα έχουν αναφέρει όλο αυτό το διάστημα;
    Η μήπως ήταν στο κόλπο και αυτοί να ασχολείται ο κόσμος με ανοησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή