Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τσακίστε τους χουλιγκάνους του ΠΑΟΚ (και του Άρη και του Ηρακλή....)

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή πολλοί φίλοι ανησυχούν μήπως "στρογγυλέψουμε" κάποια είδηση που αφορά βλάκες, που δηλώνουν Παοκτσήδες: Το ότι είμαστε ΠΑΟΚ (το παμε ξεκάθαρα για να ξέρετε τι διαβάζετε), δεν σημαίνει ότι ...χάσαμε τη λογική και την αντικειμενικότητά μας. Θέλουμε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί. 

Αν δεν αξίζει λέμε "καλώς έχασε", αν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος το παραδεχόμαστε (το έχετε διαπιστώσει όλοι), αλλά κυρίως, δεν κάνουμε πως δεν βλέπουμε τις καφρίλες, όταν προέρχονται από οπαδούς της ομάδας μας. Θεωρούμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑ, όποιον δημοσιογράφο/δημοσιολογούντα, δίνει συγχωροχάρτι σε οπαδικές συμπεριφορές, επειδή είναι "ομοϊδεάτες". Το ότι ένας δολοφόνος δηλώνει ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει ότι θα τον δούμε με επιείκια !!! Αυτά ισχύουν για οπαδούς επιπέδου χιμπατζή ! 

Ο δολοφόνος , ο βλαμμένος, ο τραμπούκος, ο κάγκουρας, ο ηλίθιος, είναι όλα αυτά ανεξάρτητα αν δηλώνει "θύρα 4" ή "αυτόνομη θύρα" ή "ιερολοχίτης". Ο μαλάκας είναι μαλάκας, σε όποια θύρα κι αν πηγαίνει. Το makpress έγραψε τα περισσότερα άρθρα πιέζοντας για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Τόσκο, παρά το γεγονός ότι ήταν οπαδός του αχώνευτου αντιπάλου μας Άρη, αλλά κι εμείς πιέσαμε επίμονα να βρεθούν οι δολοφόνοι του οπαδού μας, που σκότωσαν άνανδρα, κάποια καθάρματα της Αυτόνομης Θύρας 10 του Ηρακλή. 

Όταν έχεις να κάνεις με δολοφόνους, ΔΕΝ κοιτάς τι ομάδα είναι! Δεν πα' να έχεις δει 100 ματς μαζί τους δίπλα-δίπλα! Αν είσαι αντικειμενικός όπως το makpress, τους αποκαλείς γουρούνια, αν είναι γουρούνια ! 

Κόψτε τον κώλο λοιπόν όσων Παοκτσήδων δεν σεβαστούν τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή, για όσο καιρό μας φιλοξενεί. Οι βλαμμένοι να μείνουν σπίτι τους. Ο βλαμμένος είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο βλαμμένος, είτε είναι Παοκτσής, είτε Αρειανός, είτε Ηρακλειδέας, είτε οπαδός της Κάτω Μαγούλας. Δεν κάνουμε τα στραβά μάτια σε έναν δολοφόνο, επειδή είναι οπαδός της ομάδας μας. Οπαδικά "αδέρφια" μας είναι οι οπαδοί που έχουν τρέλα με τον ΠΑΟΚ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ των αντιπάλων μας, τους οποίους γουστάρουμε να ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μέχρι εκεί !

Τόσο απλά και καθαρά!  "Α


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ VORIA

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από το Κατσάνειο, στη Θεσσαλονίκη, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του ΠΑΟΚ που διέρχονταν από το σημείο επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόταν στον χώρο. Για το περιστατικό ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν, μετά τις ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για πέντε 5 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 23 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «σωματικής βλάβης», «επικίνδυνης βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» και παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι έξι μαζί με άλλα άτομα, επιβαίνοντας σε δίκυκλα, διήλθαν από το γήπεδο βόλεϊ και επιτέθηκαν λεκτικά σε αθλούμενους εντός του αθλητικού χώρου, όπου διεξάγονταν προπονήσεις αθλητικών τμημάτων ακαδημιών, και σε οπαδούς του Ηρακλή. Στη συνέχεια ακολούθησε επεισόδιο εξωτερικά του εν λόγω χώρου, όταν οι οπαδοί του Ηρακλή βγήκαν, με χρήση σωματικής βίας και περιορισμένη ρίψη αντικειμένων χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

3 σχόλια:

  1. Η οπαδική βία δεν έρχεται απο μόνη της ,κάποιοι την υποκινούν και κάποιοι την θρέφουν και τέλος κάποιοι βολεύονται απ αυτήν .
    Ας ξεκινήσουμε απ αυτούς που την υποκινούν και την θρέφουν και καλό είναι να αναλογιστείτε πόσους σχολιαστές χάσατε γιατί βλέπετε πολύ ,μα πολύ μονόπατα τον ΠΑΟΚ .Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε αν βλέπατε μονόπατα την όποια άλλη ομάδα .
    Το να καταδικάζουμε εκ των υστέρων είναι ευκολο και εύλογο ,το να μην θεφουμε τις εντάσεις είναι το δύσκολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χαζομαρα δεν εχει χρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή