Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο: Με τον αντιρατσιστικό νόμο διώκεται ο κτηνοτρόφος που σταμάτησε Τούρκους στον Έβρο

Κατηγορούμενο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου. Σύμφωνα με ....

πληροφορίες του evros-news.gr, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε την Τετάρτη (16/9), όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά».

3 σχόλια:

  1. Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι Τούρκοι, που μπήκαν στην χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο, δηλαδή προστασία από το καθεστώς Ερντογάν, αφού πρώτα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον Φεριώτη κτηνοτρόφο, στη συνέχεια επικοινώνησαν με φιλικά τους άτομα στην Αθήνα και υποστήριξαν πως έχουν στην κατοχή τους ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον κτηνοτρόφο να τους απειλεί με το όπλο και πως θα το βγάλουν στη δημοσιότητα.

    Ουσιαστικά δηλαδή… εκβίασαν, αφού τα φιλικά τους πρόσωπα (μήπως κάποιες από τις γνωστές ΜΚΟ που μετέχουν στη διακίνηση λαθρομεταναστών;) επικοινώνησαν με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και απαίτησαν την σύλληψη του κτηνοτρόφου, επικαλούμενοι την ύπαρξη του ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι το απίστευτο; Από την πρώτη στιγμή, πριν ψηφιστεί ο ρατσιστικός ν. 4285/2014 από τον σαμαρά και την νουΔΟΥΛΑ (να τους πάνε οι 4!), γι' αυτό ακριβώς το πράγμα προειδοποιούσαμε οι νουνεχείς. Και νά που υπάνθρωποι, που τάχα ζητούν άσυλο, αντί να είναι με τα χέρια ψηλά και να ζητήσουν να παρουσιαστούν στις αστυνομικές αρχές μόλις απαντήσουν Έλληνα (έτσι θα έκανε όποιος στα αλήθεια έχρηζε ασύλου), βιντεοσκοπούν χωρίς την συναίνεσή του Έλληνα, και εκβιάζουν.

    Ψόφο σε όποιον διώκει τον Έλληνα!

    Με αγάπη,
    Ζήνων ο Κιτιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή