Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Δολοφόνος από ...απίστευτη ηλιθιότητα

 Ένας 37χρονος ηλίθιος στη Χαλκίδα (αυτός στη φωτο), είχε μια παιδική φίλη. Σε μια συζήτηση μαζί της προχθές, η φίλη του, του ανέφερε ότι η μητέρα της, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, θα έμενε μόνη, καθώς θα έλειπε η γυναίκα που τη φρόντιζε. Τότε, ο ηλίθιος.... έβαλε στο μυαλό του, ότι θα έκανε μια εύκολη ληστεία, για να βρει λεφτά και να τα παίξει ...στα φρουτάκια

Ο ηλίθιος ήταν συμπαθής σε όλους. Τον περιέγραψαν ΟΛΟΙ στο χωριό του, ως "το καλύτερο παιδί, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα". Επιβεβαιώνεται ότι όντως ήταν αυτό που λέμε "πολύ καλό παιδί".

Πήγε λοιπόν το καλό παιδί, αλλά τελείως ηλίθιος, να ληστέψει την 63χρονη, άνοιξε την πόρτα , νομίζοντας ότι η γυναίκα είναι κατάκοιτη -δεν ήταν- αντίκρυσε τη γυναίκα, η οποία έβαλε τις φωνές και ο ηλίθιος τη σκότωσε. Επειδή τον αναγνώρισε κι ως ερασιτέχνης , τρομοκρατήθηκε γιατί θα τον "έδινε" στην αστυνομία για την -μέχρι στιγμής- απόπειρα ληστείας. Μέχρι εδώ, μπορεί να ερμηνεύσει τα πράγματα η ψυχολογία και έχουν κάποια λογική. 

Αλλά, επειδή ο τύπος ήταν ακραία ηλίθιος, μετά που την έσφαξε , έκανε και τη ληστεία ! Επειδή ήταν τόσο εθισμένος! Πήρε 7.000 ευρώ που είχε η γυναίκα στο σπίτι και πήγε και τα 'παιξε στα φρουτάκια ! Μετά από το φόνο! Μιλάμε για απίθανη περίπτωση, ακραία πανηλίθιου!

Την επόμενη μέρα, πήγε και στην κηδεία της άτυχης γυναίκας και ...συμπαραστάθηκε στο πένθος της κόρης της και φίλης του, μέσα στο σπίτι που έσφαξε τη γυναίκα. Πιθανότατα, πραγματικά να λυπήθηκε για το θάνατο της γυναίκας! 

Φυσικά, ερασιτέχνης ων, χωρίς την ψυχοσύνθεση του στυγερού κακοποιού, συνελήφθη εύκολα και ομολόγησε ευκολότερα. 

Η ηλιθιότητα δεν αποτελεί ελαφρυντικό, αποτελεί όμως αφορμή για να σκεφτούν κάποιοι άλλοι ηλίθιοι, το πού μπορείς να οδηγηθείς και πώς μπορείς να καταστραφείς, όταν η ηλιθιότητά σου, συναντά το πάθος για το τζόγο.

Δίδαγμα: Είσαι ηλίθιος; Μην μπλέκεις με τον τζόγο. Άσ΄τον για άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου