Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Αφρικανός που τον "ψάχνουν" για βιασμό, προσπάθησε να βιάσει ξανά μια 33χρονη στη Θεσσαλονίκη

 Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλο βιασμό, αλλά οι αρχές της μπανανίας τον έχασαν, όπως χιλιάδες άλλους αλλοδαπούς κακοποιούς που "αναζητούνται"... Καλά που προσπάθησε να βιάσει ξανά και από τύχη τον πιάσανε (μέχρι να τον αφήσει η "δικαιοσύνη" για να ξαναβιάσει...)

 Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνονται οι... εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μια 33χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από έναν αλλοδαπό άνδρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει και να τη ληστέψει βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο οπτικό υλικό που δημοσιεύει το newsit.gr, εμφανίζεται το θύμα να περπατά αμέριμνο στις 02:10 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (31/5/2024) στην περιοχή του σταθμού των τρένων στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς να έχει καταλάβει το παραμικρό και σε απόσταση αναπνοής την ακολουθεί ο 34χρονος Νοτιοαφρικάνος, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερο θα της επιτεθεί.

Η αλλοδαπή γυναίκα όπως θα δείτε και στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr αρχίζει να τρέχει με τον άνδρα να την καταδιώκει.

Η 34χρονη θα μπει μέσα στην πολυκατοικία που διαμένει προκειμένου να γλιτώσει, ωστόσο εκεί θα την προλάβει ο Νοτιοαφρικάνος ο οποίος θα την τραβήξει από τα μαλλιά και θα τη ρίξει στο έδαφος. Στη συνέχεια συνέχισε να τη χτυπά με μανία, ενώ η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει.

Την ακολούθησε μέσα στην πολυκατοικία που διαμένει, της τράβηξε τα μαλλιά και την χτύπησε στο πρόσωπο, ρίχνοντας τη στο έδαφος όπου και συνέχισε να την κλωτσά με μανία. Αφού η παθούσα προσπάθησε να αντιδράσει την έσυρε για λίγα μέτρα, τραβώντας τα ρούχα της, πλην όμως αυτή κατόρθωσε να διαφύγει.

Βγαίνοντας από την πολυκατοικία θα συναντήσει μια ομάδα αστυνομικών τους οποίους και θα ενημερώσει για τις στιγμές τρόμου που έζησε. Ο αλλοδαπός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, ωστόσο δεν κατάφερε να πάει μακριά καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου