Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τι είναι αυτό το "γλου γλου γλου" που ακούγεται σήμερα σε όλη την Ελλάδα;

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτάνε, τι είναι αυτός ο περίεργος ήχος "γλου, γλου, γλου", που ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Το ερευνήσαμε και λύσαμε το μυστήριο:


Είναι οι γαργάρες που κάνουμε στους τσαμπουκάδες του νεοναζί Έντι Ράμα και των Αλβανών επιβητόρων.

εκτός αν είναι οι
γαργάρες των δημοσιογράφων, των δικαστών, των πολιτικών, που έκαναν μόλις έμαθαν ότι έφαγε μια ψευτοκλωτσιά ο τσαμπουκαλεμένος Αλβανός δολοφόνος της φοιτήτριας, στις φυλακές. Ξεσήκωσαν το σύμπαν, ακριβώς επειδή είναι Αλβανός. Χιλιάδες νεο-εισαγόμενοι στις φυλακές, έφαγαν τις φάπες τους, οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο, αλλά μόλις έφαγε μια ψιλοκλωτσιά Αλβανός, ξεσηκώθηκε το σύμπαν να διατάζει ΕΔΕ, προανακρίσεις, ανακρίσεις, τα κανάλια μας ενημερώνουν ότι "εντοπίστηκαν 7 δράστες" λες και εντοπίστηκαν τίποτε εγκληματίες που έκρυβαν πυρηνικά. Όλα αυτά για μια κλωτσιά σε έναν μαγκάκο νεαρό ! Ο ίδιος, τα επόμενα χρόνια, θα πλακωθεί ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές στις φυλακές, για εκατοντάδες λόγους, αλλά δεν θα το μάθει κανείς. Γίνεται κάθε μέρα, όλη μέρα, εδώ και χιλιάδες χρόνια στις φυλακές. Αλλά, αν ένα θέμα μπορεί να "δείξει" ρατσιστές, σηκώνεται τόσο πολύ από ΜΜΕ και δικαστικούς κύκλους, λες και ανακαλύψαμε το Άγιο Δισκοπότηρο.

Γλου, γλου, γλου.....ο αιώνιος ήχος της ψόφιας Ελλαδίτσας, του αποχωρητηρίου του πλανήτη, όπου αφοδεύει κάθε πικραμένος. Ελλάδα, η πρώτη επιλογή, όποιου θέλει να ...ανακουφιστεί.