Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Γκλέτσος: "Δεν κατεβαίνω στις εκλογές, επειδή δεν έχω τα ......"

Με μια λακωνική δήλωση ο δήμαρχος Στυλίδας και μέχρι σήμερα υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Στερεά Ελλάδα Απόστολος Γκλέτσος,....
αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς.


"δεν έχω τα λεφτά που χρειάζονται"

Στο δελτίο τύπου της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 αναφέρεται ότι:

«Εγκαταλείπω την κούρσα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για προσωπικούς αλλά κυρίως οικονομικούς λόγους. Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήταν μαζί μου αλλά τους αποδεσμεύω».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό την υποψηφιότητά του για την την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για την αιφνιδιαστική απόφαση της απόσυρσης του Απόστολου Γκλέτσου από την κούρσα για την Περιφέρεια, δεν ήταν ενήμεροι ούτε και οι πιο στενοί του συνεργάτες.

Πηγή: lamiareport.gr


ΝΕΩΤΕΡΟ: Τα "γύρισε" ο Γκλέτσος

Είκοσι τέσσερις ώρες ήταν αρκετές για τον Απόστολο Γκλέτσο ώστε να αναθεωρήσει την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος (φωτό) με μια λακωνική δήλωση σημείωσε ότι «και αφού κάποιοι του συνδυασμού έβαλαν μυαλό (γιατί δεν θα βγάλουμε και δεύτερο καρκίνο), συνεχίζουμε απτόητοι για την κατάκτηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Μόλις μία ημέρα πριν από αυτή την ανάρτηση ο δήμαρχος Στυλίδας με μια επίσης λακωνική δήλωσή του είχε αναγγείλει την απόσυρσή του από την κούρσα των περιφερειακών εκλογών στη Στερεά, καθώς, όπως έγραψε στο facebook, «εγκαταλείπω την κούρσα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για προσωπικούς, αλλά κυρίως οικονομικούς λόγους. Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήταν μαζί μου, αλλά τους αποδεσμεύω».

Τα «είπα-ξείπα» του κ. Γκλέτσου προκάλεσαν εντύπωση κυρίως για το γεγονός ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στην πρώτη δήλωσή του επικαλείται λόγους προσωπικούς και κυρίως οικονομικούς για την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, ενώ στη δεύτερη δήλωσή του, όπου ο κ. Γκλέτσος δηλώνει και πάλι «παρών» στην κούρσα διεκδίκησης, αφήνει να εννοηθεί ότι οι πραγματικοί λόγοι της πρώτης δήλωσής του οφείλονταν σε προβλήματα συνεννόησης με τους συνεργάτες του και συνοχής της παράταξής του.