Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2019 (Μην το βλέπεις, δεν κέρδισες)

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο 2019: Αυτός είναι ο τυχερός λαχνός που προήλθε από την σημερινή κλήρωση.


Σήμερα έγινε η κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 18:15.

Αυτός είναι ο τυχερός λαχνός: 48728 και η τυχερή σειρά: 12η

Πρόσθετα κέρδη

- Από οκτώ χιλιάδες ευρώ (8.000 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τον ίδιο αριθμό με το λαχνό που κληρώθηκε πρώτος στη Γενική Κλήρωση.
- Από πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000

ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τον δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτο λαχνό της Γενικής Κλήρωσης
- Από τρεις χιλιάδες ευρώ (3.000 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τον ίδιο αριθμό με το λαχνό που κληρώθηκε έκτος στη Γενική Κλήρωση.
- Από δύο χιλιάδες ευρώ (2.000 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους λαχνούς που κληρώθηκαν έβδομος και όγδοος στη Γενική Κλήρωση.
- Από χίλια ευρώ (1.000 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους επόμενους τέσσερις λαχνούς, κατά σειρά κλήρωσης, της Γενικής Κλήρωσης.
- Από πεντακόσια ευρώ (500 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους επόμενους δέκα λαχνούς, κατά σειρά κλήρωσης, της Γενικής Κλήρωσης.
- Από διακόσια ευρώ (200 ευρώ) όλοι οι Λαχνοί σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους τελευταίους δεκαπέντε λαχνούς που κληρώθηκαν στη Γενική Κλήρωση.