Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Και γιατί είναι αδίκημα οι βίζιτες;

"Η 25χρονη Θεσσαλονικιά που συνελήφθη πριν από δύο ημέρες στη Λάρισα για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων είναι ....
γνωστή στην κοσμική Θεσσαλονίκη.", γράφουν τα ΜΜΕ.
Γνωρίζουμε ποιά είναι, όπως πλέον και η μισή Ελλάδα, άλλωστε στο πορνοριάλιτι του ΑΝΤ1 συμμετείχαν κατά 50% κοπέλες που εκδίδονται.
Δεν έχει σημασία το όνομά της.

Είναι μια από τις πάνω από 10.000 γυναίκες την ημέρα, που εκδίδονται στη Θεσσαλονίκη. Στους δρόμους, σε σπίτια και κυρίως σε ξενοδοχεία. 9 στα 10 ξενοδοχεία, ζουν από τις βίζιτες.

Υπάρχουν πάνω από 500 ιστοσελίδες, που μπορεί ο καθένας να δει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, πραγματικά ονόματα γυναικών (και αντρών!), να τηλεφωνήσει στην "κυρία" και να του στείλουν ό,τι λαχταράει η ψυχή του στο σπίτι του ή συνήθως σε ξενοδοχείο, με τιμές από 40 μέχρι 4.000 ευρώ.

Τι από όλα αυτά αφορά την αστυνομία; Η υγεία των κοριτσιών;  Η φοροδιαφυγή;

Μα είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Και το 99,99% είναι απολύτως ανεξέλεγκτες. Τι νόημα έχει να συλλαμβάνεται μία στις 10.000 μιά φορά το χρόνο; Άλλωστε δεν το κάνουν κρυφά, ούτε έχουν ενοχές, ούτε παίρνουν μέτρα προφύλαξης. Λένε απλά και ξεκάθαρα πράγματα: "εγώ ρε φίλε για να με πάρεις, θέλω 100 ευρώ. Άλλη θέλει μπουζούκια, άλλη δώρα, άλλη ταξίδια, άλλη γάμο, κάτι πρέπει να δώσεις για να πηδήξεις. Ε, εγώ θέλω 100 ευρώ. Μήπως εχω καμιά αρρώστια;;; Γιατί, άμα κάνεις καμάκι στο μπαράκι, γουστάρεις και σε γουστάρει μια γκόμενα και πας σπίτι σου το ίδιο βράδυ να πηδήξεις, της κάνεις εξέταση AIDS; Το ίδιο ρίσκο παίρνεις και με εκείνη και με μένα. Εκεί πλήρωσες τα ποτά στο μπαρ, εδώ πληρώνεις ταρίφα. Πού είναι το αδίκημα;"


 Αν τηλεφωνήσει κανονικά ένας αστυνομικός (δεν χρειάζονται τα κατασκοπευτικά του τύπου "υποδύθηκε τον πελάτη") και ζητήσει 10 κορίτσια στο αστυνομικό Μέγαρο της Μοναστηρίου, η "κυρία" θα τα στείλει.
Μήπως κυνηγά φαντάσματα η αστυνομία; Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι;
Προς τι το "συνελήφθη";

Εκτός αν κάποιοι υπεύθυνοι και καλοί άνθρωποι αστυνομικοί, διαβλέπουν την ανάγκη να προστατέψουν κάποια συγκεκριμένα κορίτσια, που φαίνεται πως έχουν ψυχολογικά προβλήματα και κάποιοι τα εκμεταλλεύονται.  Η συγκεκριμένη φαίνεται, φυσιογνωμικά, να έχει αδύναμο -για να μην πούμε περισσότερα- ψυχισμό. Αν είναι αυτός ο λόγος, καλώς πράττει η αστυνομία, αλλά μάλλον δεν είναι.

Οπότε, εύλογα μπαίνει το ερώτημα. Ποιό είναι χυδαιότερη "έκδοση σε ακολασία";. Το να πας με έναν άγνωστο για 100 ευρώ ή το να σε βγάλουν σε κανονικό πορνο-ξεφτίλισμα, με πρόσχημα το "ριάλιτι", στον ΑΝΤ1, στο ΣΤΑΡ, στο ΣΚΑΪ; Ποιός κάνει μεγαλύτερη ζημία στην ψυχική υγεία των κοριτσιών; Η μαντάμ ή το κανάλι;