Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ταχιάος: Με μένα Δήμαρχο, οι κυβερνώντες δεν θα περνούν τους Θεσσαλονικείς για χαζούς

Για μια ακόμα προσβλητική φαρσοκωμωδία με τα δήθεν «εγκαίνια του μετρό» έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, με ....
ανάρτησή του στο facebook.

Όπως σχολίασε, «δεν μιλάμε για εικονική πραγματικότητα, αλλά για απροκάλυπτη και φτηνή κοροϊδία».

Ο κ. Ταχιάος έστειλε μήνυμα ότι εφόσον εκλεγεί δήμαρχος οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του δημοκρατικού πολιτικού κόσμου δεν θα μπορούν να λογίζουν τους Θεσσαλονικείς ως αφελείς επαρχιώτες

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ταχιάου:

Η πόλη έζησε σήμερα μία ακόμα προσβλητική φαρσοκωμωδία με τα δήθεν «εγκαίνια του μετρό». Τίποτε από όσα ακούστηκαν στη διάρκειά τους δεν αντέχει στην κριτική, ούτε φυσικά πρόκειται να βελτιώσει την καθημερινότητα των μετακινήσεων, σε ορατό χρόνο. Δεν μιλάμε για εικονική πραγματικότητα, αλλά για απροκάλυπτη και φτηνή κοροϊδία. Ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι από το «ολοκληρωμένο» έργο του απουσιάζουν και οι συρμοί και οι πολίτες.

Από την μακρόχρονη περιπέτεια του μετρό, η Θεσσαλονίκη έχει πολλά να διδαχθεί. Το σημαντικότερο μάθημα είναι πως οι λύσεις απαιτούν οι αποφάσεις να λαμβάνονται στην ίδια την πόλη με διάλογο και συναίνεση. Στην εποχή μας, δεν υπάρχουν «δεξιά» ή «αριστερά» έργα, ούτε ο χρόνος περισσεύει.

Το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται στους πάντες: Εφόσον οι συμπολίτες μου με επιλέξουν ως δήμαρχό τους, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του δημοκρατικού πολιτικού κόσμου θα συνεχίσουν να είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη. Να ξέρουν όμως πως δεν μπορούν να λογίζουν τους Θεσσαλονικείς ως αφελείς επαρχιώτες.

Στο αύριο της Θεσσαλονίκης δεν χωράει η εισαγόμενη κακογουστιά που ζήσαμε σήμερα. Τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς θα είναι ανεπιθύμητα και δεν θα έχουν ούτε την εφήμερη χαρά του αρχοντοχωριατισμού που καμάρωσε σήμερα στις κυλιόμενες σκάλες του Συντριβανίου.