Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοί δίνουν άλλοθι στο παραλήρημα μίσους παρανοϊκών, εναντίον της Χριστιανικής Ορθόδοξης εκκλησίας;

Η διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα σκοτεινών κύκλων εναντίον της Ορθόδοξης εκκλησίας, έχει υποκινητές. Μπορεί εύκολα να εντοπιστούν στα .....
ΜΜΕ, στα κοινωνικά δίκτυα, στα σχόλια, στα τηλεφωνήματα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πέραν των τελείως ηλιθίων κοκκινόμαυρων φασιστών και κάποιων ομάδων ιδιαίτερης σεξουαλικής ταυτότητας, που παραδοσιακά δαιμονίζονται με την εκκλησία, διαμορφώνουν γνώμη, πολύ ενσυνείδητα και κάποιοι πονηροί. διαδίδοντας ψεύδη εναντίον της εκκλησίας, διεγείροντας τις μάζες των ηλιθίων να βιαιοπραγήσουν εναντίον του "παπαδαριού", ξυπνώντας τα πιο ταπεινά ένστικτα των ακροατών τους.
Κάθε ψύχραιμος πολίτης, μπορεί να ανακαλύψει ατέλειωτα κηρύγματα μίσους εναντίον της κυρίαρχης θρησκευτικής οργάνωσης της Ελλάδας.
Η ρητορική μίσους, η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός, η χυδαιότητα, ξεχειλίζουν σε κάθε ανάρτηση για τους ιερωμένους. Από κάπου ξεκινά όλο αυτό και πάντως όχι από αυτούς που "δεν πιστεύουν". Δικαίωμα του καθενός είναι να μην πιστεύει σε Θεό, υποχρέωσή του όμως είναι να σέβεται αυτόν που πιστεύει, σε οποιονδήποτε Θεό.
Το φαινόμενο έχει γίνει ιδιαίτερα ανησυχητικό, όχι από την επιχειρησιακή επάρκεια των "αναρχικών", αλλά από την έντονη ενασχόληση των ΜΜΕ σήμερα, με συνεχείς αναφορές σε "νέα γενιά τρομοκρατών", κάτι που δείχνει ότι μια ελίτ της χώρας, που υπηρετεί ξένα συμφέροντα, πολύ θα ήθελε να είναι όντως στόχος τρομοκρατών η Ορθόδοξη εκκλησία, ώστε να εκφοβιστεί το κομμάτι των ανθρώπων, που βρίσκουν καταφύγιο στις τάξεις της, να αποδυναμωθεί η κοινωνική και πολιτική παρέμβαση της εκκλησίας και να ....μην ασχολείται με τη συμφωνία των Πρεσπών.
Στο χέρι της δικαιοσύνης είναι να ξεμπροστιάσει τους υποκινητές της βίας εναντίον των χριστιανών και στο χέρι της κοινωνίας όσων είναι θρησκευόμενοι ή άθρησκοι, είναι να εξουδετερώσει τους φασίστες που δεν σέβονται το ατομικό δικαίωμα στην πίστη.