Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ζητώ ψυχιατρική γνωμάτευση για τον σ. Αλιέκσι και τον σ. Κοτζιά πριν κληθούν οι βουλευτές να ψηφίσουν την παλαβή συμφωνία των Ψαράδων

Ο σύντροφος Ζόραν (Ζάεφ) έχει ως γνωστόν υποστεί παιδιόθεν πλύση εγκεφάλου και είναι για δέσιμο.


Ο σύντροφος Ζόραν, πιστεύει ότι είναι Μακεδόνας και ομιλεί Μακεδονικά. Θα μου πείτε, ότι έχει το ευρω-δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Αλλά και κάθε τρόφιμος του Δαφνιού, που έχει το νόμιμο δικαίωμα να νομίζει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων, υφίσταται θεραπεία με ηλεκτροσόκ, για να συνέρθει .

Ο σ. Ζόραν και κάθε Μακεδόνας επειδή μέσα στην κρίση τους μπορεί να βλάψουν τον εαυτό τους, χρειάζεται περιορισμό με ζουρλομανδύα. Η Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα δήλωσε πρόσφατα εξ άλλου ότι «θα χρειαστεί χρόνος πριν γίνει εφικτό να διαγραφούν όλα τα ίχνη της πλύσης εγκεφάλου που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους ο Τίτο που επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες». Νομίζω για κάθε «Μακεδόνα» που μιλάει «μακεδονικά» , όπως οι «αιγαιάτες» της ΣΝΟΦ που συρρέουν στην Σαλανίκ, για να χειροκροτήσουν αυριο τον δικό τους,
Αλιέκσι Χαβαναγκίλα είναι αναγκαία η ψυχιατρική γνωμάτευση.

Ο σ. Αλιέσκι και ο σ. Κοτζιάς επίσης πρέπει να εξεταστούν αφού συμφώνησαν με τον ψυχοπαθή Ζόραν, που νομίζει ότι είναι Μακεδόνας και ότι η γλώσσα που του δίδαξε ο Τίτο είναι Μακεδονικά, και έδωσαν τα χέρια. Για να συμφωνήσουν με τον τρελό, πρέπει και αυτοί να είναι για δέσιμο.

Αν όμως ο ψυχίατρος, μας βεβαιώσει ότι ο σ. Αλιέκσι και ο σ. Κοτζιάς στέκουν καλά, τότε αναπόφευκτα, θα πρέπει να συλληφθούν σύμφωνα με το άρθρο 134 του ΠΚ, ως έχοντες πλήρη καταλογισμό.

Σπυρίδων Χατζάρας