Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Άντε ρε ξεφτιλισμένοι υπαλληλίσκοι

Στον Οργανισμό ψήφισαν όλοι σχεδόν ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι κυβερνούσαν οι προηγούμενοι, ήταν όλη μέρα στο facebook κι έκαναν αγώνα για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος ήρθε με ξεκάθαρη πολιτική της ανατροπής. Ανατροπή με χάδια δε γίνεται. Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις το 90% των ...
υπαλλήλων πληρώνονται με καθυστέρηση 30 ημερών και άνω τις δεδουλευμένες. Στη δική τους δουλειά, για πρώτη φορά καθυστέρησε η κυβέρνηση που σηκώνει το βάρος της επίπονης διαπραγμάτευσης, απέναντι σε εκβιαστές δανειστές, να τους πληρώσει 12 ώρες. Αντί να είναι τα λεφτά στις 8 το πρωί στους λογαριασμούς τους, θα είναι στις 8 το βράδυ. Και ξεσήκωσαν τον ντουνιά !
Άντε ρε ξεφτίλες, που γράφατε ότι οι "γερμανοτσολιάδες ΓΑΠ, Σαμαράς και Βενιζέλος παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στους τοκογλύφους" ! Με κοιλιόδουλους σαν εσάς, που ουρλιάζετε επειδή καθυστέρησαν την πληρωμή του μισθουλάκου σας μια φορά, για 12 ώρες, θα πολεμήσουμε τους εκβιαστές δανειστές;
Τρομάρα σας, που είστε και "αριστεροί" ! Μία σταγόνα αίματος αριστερού αν είχατε, από αυτούς που απαρνήθηκαν την αγκαλιά της γυναίκας τους και βγήκαν στο βουνό, να ζουν με τα ελάφια , τους λύκους και να τρώνε πουρνάρια, για να πολεμήσουν για τις ιδέες τους, θα το βουλώνατε. Όλοι αριστεροί γίνατε, αλλά να πληρώνουν οι άλλοι την επανάσταση. Μόλις η επανάσταση αγγίζει την τσεπούλα σας για ένα χιλιοστό μόνο, σπεύδετε να παραδοθείτε στους Ναζί, για να μη χάσετε μια μπουκίτσα από το ψωμάκι.
Για σας, καλύτερα 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή, αλλά με εξασφαλισμένο το ψωμάκι πρωί-βράδυ, παρά ελευθερία για πάντα, αλλά με αντάλλαγμα να στερηθείτε το ψωμί ενός απογεύματος. 
Ζήτουλες ! "Αριστεροί" ξεφτίλες !
Ανατροπή χωρίς θυσίες δεν γίνεται !

Αντί να βάλετε πλάτη στην κυβέρνηση που ΕΣΕΙΣ φέρατε, κάνοντας υπέυθυνη δήλωση ότι δεν θέλετε να πληρωθείτε τους μισθούς των επομένων τριών μηνών, για να μην μπορούν να την εκβιάζουν οι τοκογλύφοι, ξεσηκώσατε τον τόπο, γιατί δεν πληρωθήκατε το πρωί, αλλά το απόγευμα.
Ζήτουλες! Σκλάβοι ! Δουλοπρεπείς μικροαστοί !


Η ΕΙΔΗΣΗ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στους εργαζόμενους του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού (ΟΠΕΚΕΠΕ) καθώς δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία, με τους εργαζομένους στον φορέα να καταγγελούν διήμερη καθυστέρηση.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα καθυστέρησης πληρωμής μετά από αυτήν που παρατηρήθηκε πρόσφατα με τις συντάξεις του ΙΚΑ, οι οποίες καταβλήθηκαν με τελικά με μερικές ώρες καθυστέρησης.

Ωστόσο, καθησυχαστικό είναι το ΥΠΟΙΚ σε ανακοίνωσή του. Αναφέρει ότι το θέμα διευθετήθηκε μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προς την «ΔΙΑΣ» και σήμερα το βράδυ, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου