Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Συλλαλητήρια για το νέο μνημόνιο στις 11 Ιουνίου

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το ρόλο της ITUC
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ITUC (τη γνωστή διεθνή συνδικαλιστική οργάνωση - όργανο των πολυεθνικών) η οποία συμβάλλει στην ...
εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, στην εκστρατεία προώθησης μιας νέας συμφωνίας που θα συνεχίσει το σφαγιασμό των Ελλήνων εργαζομένων. Με δελτίο Τύπου, η ITUC επικρίνει το ΔΝΤ για τη «σκληρή» του στάση στις διαπραγματεύσεις, σε αντιπαραβολή με τη στάση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
«Η ITUC, όπως και η ΓΣΕΕ αξιοποιούνται για να στοιχίσουν τους Ελληνες εργαζόμενους πίσω από μια κυβέρνηση και μια συμφωνία που θα συνεχίζει το τσάκισμα του λαού», σημειώνει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει: «Ειδικότερα, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, η ITUC παίρνει θέση υπέρ του ενός ιμπεριαλιστικού στρατοπέδου έναντι του άλλου, καλώντας τους εργαζόμενους να γίνουν υποστηρικτές της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης, των επιδιώξεων των επιχειρηματικών ομίλων.
Η παρέμβαση της ITUC, όπως και η ΓΣΕΕ στην Ελλάδα, στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, να κάνουν την εργατική τάξη να συνυπογράψει τη σφαγή της. Αυτές οι δυνάμεις πρέπει να απομονωθούν και να καταδικαστούν από τους εργαζόμενους.
Οι πραγματικές οργανώσεις των εργαζομένων - και όχι οι καλά αμειβόμενοι εργατοπατέρες της ITUC- αυτή τη στιγμή οργανώνουν και προετοιμάζουν την εργατική τάξη να απαντήσει στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. 
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είναι στη μάχη προετοιμασίας μεγάλης απεργιακής απάντησης στο νέο μνημόνιο, ενώ πάνω από 200 -μέχρι τώρα- συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ελλάδας καλούν σε συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη ενάντια στη νέα συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου