Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ : Οι παλιές "καλές" εποχές του "κοπρόσκυλα" ξαναγύρισαν !

Ποιός να το περίμενε! Ότι, με τόσες επενδύσεις, με τόσες μεταγραφές, με τόσες αλλαγές στην οργάνωση, με τόσα εκατομμύρια που ξοδέυτηκαν, ο ΠΑΟΚ θα .....
κοντραριζόταν με ομάδες, που πέτυχαν ό,τι κι αυτός με το ένα εικοστό των χρημάτων. Έτσι μοιραία, οι οπαδοί χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά τον όρο "κοπρόσκυλα" για τους παίκτες που δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε την ομάδα παλαιμάχων του Π.Ο.Ξηροκρήνης. Η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας δεν έχει προηγούμενο και δεν έχει λογική εξήγηση.
Ο Ιβάν έφερε τον πιο ακριβό προπονητή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα (Στέφενς) και η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Τον ξαπόστειλε κι έφερε τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" Άγγελο Αναστασιάδη, που μεγαλούργησε σε άλλες ομάδες, αλλά στην ομάδα της καρδιάς του, τα έκανε θάλασσα.
Έφερε καινούριο πρόεδρο με θητεία στο Ισραήλ, άλλαξε τεχνικό διευθυντή, προσέλαβε ένα βαρύ όνομα ως αθλητικό διευθυντή (τον Άρνεσεν), θέλει να δώσει σημαντικό ρόλο στο ιερό τοτέμ Γκαρσία, αλλά ό,τι κι αν κάνει αποτυγχάνει !

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι άλυτο: βλέπει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έναν παίκτη που "βγάζει μάτια" το 2013 στην ομάδα "Χ". Έχει βάλει 20 γκολ στην ομάδα του "Χ". Τον παρακολουθεί και την επόμενη χρονιά, που πήγε στην ομάδα "Ψ" .Κι εκεί κάνει "παπάδες". Βάζει 25 γκολ. Όπου κι αν έχει παίξει βγάζει μάτια. Τον φέρνει στην Τούμπα το 2015 και αυτός σέρνεται ! Βγάζει 1 γκολ σε όλη τη σεζόν!

Όλοι όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ ξεχνάνε τη μπάλα που ξέρουν ! 
Οπότε είναι μάταιο να κάνει κανείς μεταγραφές. Αφού η εμπειρία των 3 τελευταίων ετών δείχνει ότι όποιον κι αν φέρεις στην Τούμπα ξεχνάει τη μπάλα που ξέρει !
Το λογικό συμπέρασμα είναι ότι χρειάζεται καλός προπονητής. Ε, πήρε τους καλύτερους ο Ιβάν. Τι καλύτερες περγαμηνές έχει δηλαδή ο προπονητής του Αστέρα και ποιό είναι το καλύτερο ρόστερ του Ατρόμητου;
Τα αποτελέσματα κάνουν τον προπονητή. Αν ας πούμε ο Ιβάν πάρει τον Αναστασίου από τον ΠΑΟ, θα καεί ! Και αυτός θα φύγει με γιούχες.

Τίποτε δεν του βγαίνει του ΠΑΟΚ ! Οπότε υπάρχουν δύο μεταφυσικές λύσεις:
1η: να πάει για ξεμάτιασμα η ομάδα
2η: να ζητήσει την ευχή του Μαρινάκη

Αν δεν γίνει ένα από τα δύο, το σύνθημα που θα δονεί την Τούμπα θα είναι ...κοπρόοοοοοοοοσκυλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου