Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Θεσσαλονίκη: Νέα τροπή στην υπόθεση του πιτ μπουλ που δάγκωσε 9 άτομα

Θύμα βασανισμού το πιτ μπουλ πριν τις επιθέσεις στο βενζινάδικο

Νέα τροπή στην υπόθεση του πιτ μπουλ το οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε εννέα άτομα σε βενζινάδικο πριν πέσει νεκρό από πυρά στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης δίνει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού με επιστολή του σε φιλοζωικό σύλλογο.
Θύμα βασανισμού το πιτ μπουλ πριν τις επιθέσεις στο βενζινάδικο
Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν κατέθεσε στην αστυνομία, έστειλε μήνυμα στο φιλοζωικό σύλλογο του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου «Η Στοργή» καταγγέλλοντας ότι υπάλληλος του συγκεκριμένου βενζινάδικου κακοποίησε το κουτάβι ρίχνοντάς του για αρκετή ώρα νερό με το πιεστικό του πλυντηρίου, με αποτέλεσμα να το εξαγριώσει. «Το σκυλί του επιτέθηκε αλλά επειδή ήταν πολύ μωρό, κουτάβι, δεν ήξερε να δαγκώνει και να κλειδώνει τις σιαγόνες του όπως ένας ενήλικος σκύλος» αναφέρει ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τα όσα είδε, ο μάρτυρας καταγγέλλει ότι ακόμα και όταν έφθασε στο βενζινάδικο η αστυνομία και η πυροσβεστική, συνεχίστηκε η κακοποίηση του σκύλου με κλωτσιές, αγριεύοντας τον ακόμα περισσότερο. Μόνο μια αστυνομικίνα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, η οποία ηρέμησε τον σκύλο με χάδια, και ζήτησε από τους συναδέλφους της να καλέσουν τη φιλοζωική.

Ο μάρτυρας αναφέρει ότι τη στιγμή που το σκυλάκι, ήρεμο πια, βρισκόταν στα χέρια της αστυνομικίνας, κάποιοι το κλότσησαν ξανά. Τότε το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια της και επιτέθηκε για δεύτερη φορά. Ένας αστυνομικός το πυροβόλησε στο πόδι και στη συνέχεια το σκότωσε χτυπώντας το με το όχημα της Πυροσβεστικής.

Ακολουθεί η μαρτυρία του αυτόπτη που δημοσίευσε στη Σελίδα που διαθέτει στο Facebook ο φιλοζωικός σύλλογος του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου «Η Στοργή».

«Κύριοι, όσον αφορά στην επίθεση του σκύλου σε 9 άτομα στη Θεσσαλονίκη, σας παραθέτω την αλήθεια. Η επίθεση εξελίχθηκε στο βενζινάδικο ακριβώς απέναντι από την δουλειά μου στον δρόμο Θεσσαλονίκη- Μηχανιώνα.

Πρόκειται για ένα πιτ μπουλ, κουτάβι το οποίο προφανώς το πέταξαν, δεν το ήθελαν και το σκυλί βρέθηκε για κακή του τύχη έξω από το βενζινάδικο.

Εκεί ο υπάλληλος του πλυντηρίου το θεώρησε αστείο να πετάει με το πιεστικό νερό με μανία στον σκύλο με αποτέλεσμα να το νευριάσει. Το τυραννούσε συνέχεια με το πιεστικό μέχρι που τα κατάφερε να το αγριέψει. Το σκυλί του επιτέθηκε αλλά επειδή ήταν πολύ μωρό, κουτάβι, δεν ήξερε να δαγκώνει και να κλειδώνει τις σιαγόνες του όπως ένας ενήλικος σκύλος.

Οι υπόλοιποι θεώρησαν σωστό να καλέσουν την αστυνομία, η αστυνομία την αντιτρομοκρατική και τέλος την πυροσβεστική. Όταν λοιπόν πλάκωσαν όλοι αυτοί, αυτό που ήξεραν να κάνουν καλά ήταν να "καραγουστάρουν" να τυραννάνε και να φέρονται σαδιστικά στον σκύλο (πολλές κλοτσιές) και να τον αγριεύουν περισσότερο.

Εκτός από μια γυναίκα αστυνομικό η οποία πλησίασε με νερό κι τροφή και κέρδισε την εμπιστοσύνη του σκύλου και περίμενε από τους συνάδελφους της να ειδοποιήσουν την φιλοζωική που είναι δίπλα στην Περαία.

Αντί όμως να περιμένουν ωραία και ήσυχα να έρθει η φιλοζωική και εφόσον η γυναίκα τον είχε ηρεμήσει και τον χάιδευε τον σκύλο, προτίμησαν για άλλη μια φορά να κλοτσάνε και να βασανίζουν το σκυλάκι, το οποίο και ξέφυγε από τα χέρια της αστυνομικίνας και ξαναεπιτέθηκε.

Εκεί λοιπόν ένας μπάτσος το πυροβόλησε στο πόδι και για να μην ακουστεί ο πυροβολισμός πέρασε επάνω από τον σκύλο το πυροσβεστικό όχημα και τον έλιωσε.

Ήρθε η φιλοζωική και έπαθε σοκ. Την συνέχεια την γνωρίζετε. Ακόμη είμαστε σοκαρισμένοι και καταστεναχωρεμένοι εμείς που είδαμε όλη την φάση από την αρχή ως το τέλος. Ένοιωσα την ανάγκη να πω την αλήθεια κάπου όπου θα καταλάβουν, κάπου όπως εσείς.

Αυτή είναι η πάσα αλήθεια. Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε να λάμψει η αλήθεια προς όλους τους σαδιστές που διασκεδάζουν βασανίζοντας τα ζώα. Ευχαριστώ.

Επαναλαμβάνω. Ήταν κουτάβι και μάλιστα παρατημένο και βασανισμένο. Έψαχνε να επιβιώσει και λίγη θαλπωρή αλλά δυστυχώς γνώρισε την απόλυτη κακία και τον σαδισμό των δίποδων κτηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου