Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Δημιουργική αφασία

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Πλησιάζουμε σε συμφωνία, δεν πλησιάζετε σε συμφωνία, τελειώνουμε τις διαπραγματεύσεις, είσθε τελειωμένοι, έρχεται ο έντιμος συμβιβασμός από τους έντιμους ασυμβίβαστους, μνημονιακοί εναντίον ...
νεομνημονιακών, χρεοκοπούμε, δεν χρεοκοπούμε, κάνετε υποχωρήσεις, κάναμε κάναμε, ψηφίζουμε πατριωτικά ό,τι δεν ήταν πατριωτικό, θα ψηφίσουμε ό,τι έλθει στη Βουλή, για να μείνει η Ελλάδα ευρωπαϊκή, πάση θυσία στο ευρώ, η δραχμή είναι καταστροφή, το ευρώ είναι ευτυχία, η κομματική πειθαρχία είναι συνιστώσα του πολιτεύματος, θα έχουμε capital control, δεν θα έχουμε capital control, η αγορά στέγνωσε, οι τράπεζες στερούνται ρευστότητας, σε λίγο θα γίνει το ELA να δεις, θεσμοί είναι θα περάσουν, όχι είναι τρόικα και δεν θα περάσει, όποιοι έβγαλαν έξω το χρήμα πληρώνουν κάτι τίς και καθαρίζουν, αμνηστία στα λαμόγια,  ο ΕΝΦΙΑ είναι και καλό και κακό πράγμα, οι συντάξεις δεν μειώνονται, αλλ’ οι τιμές των αγαθών ανεβαίνουν, ενώ  οι μισθοί δεν ανεβαίνουν, αθώα περιστερά ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η Siemens μιζάριζε τα κόμματα και τους πολιτικούς, αλλά όλα έχουν παραγραφεί, το χρέος δεν είναι απεχθές, αλλά το ψάχνουμε, κι’ άλλα δανεικά για να πληρώσουμε τα δανεικά, το 90% των δημόσιων οργανισμών έχουν τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα Πειραιώς, το ΤΧΣ έχει την πλειοψηφία των μετοχών των 4 συστημικών τραπεζών, αλλά τη διοίκηση συνεχίζουν να έχουν αυτοί που τις οδήγησαν στο ΤΧΣ, το οποίο αγοράζει ακριβά και πουλάει φτηνά.
Παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες να μην παραλείψουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Κι’ αυτοί που μπορούν, αλλά κι’ αυτοί που δεν …… μπορούν. Εντάξει, τώρα συνεννοηθήκαμε!
Σωτήριος Καλαμίτσης – σε κωματώδη κατάσταση    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου