Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ, θρίμαβος του ΠΑΟ

1η αγωνιστική play-offs:
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ 0-4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1-
Η βαθμολογία:





ΠΑΟ 2+3= 5
ΠΑΟΚ 2+1=3
ΑΣΤΕΡΑΣ 1+0=1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0+1= 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, η οποία έληξε 1-1 προς ικανοποίηση του… Παναθηναϊκού, που πήρε κεφάλι στη βαθμολογία με το «καλημέρα» στη διαδικασία.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους νωρίς, όταν στο 7ο λεπτό ο Ιτάνζ έκανε κακή έξοδο, ο Αγκουαζί γύρισε την μπάλα από το δεύτερο δοκάρι και η μπάλα πέρασε τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Κίτσιου.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε δυσκολίες στην οργάνωση του παιχνιδιού, όμως ουσιαστικά χωρίς ευκαιρία κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 31΄ με τον Περέιρα, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου ο Τζιόλης γύρισε και ο Αργεντινός «εκτέλεσε» από κοντά.
Στο 35΄ και στη σέντρα που έγινε από αριστερά ο Καραμάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Ναπολεόνι, ο Ιταλός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Ιτάνζ επενέβη με σωτήρια όσο και δύσκολη απόκρουση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε λίγο αλλά φάσεις δεν υπήρξαν, αν εξαιρεθεί η προσπάθεια του Περέιρα στο 62ο λεπτό, που πήρε μια ωραία μπαλιά και γύρισε καλά το σώμα αλλά το σουτ που επιχείρησε κόνταρε.
Ο «Δικέφαλος» ανέβασε την απόδοσή του προς το τέλος της αναμέτρησης και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο 84΄, όταν από συνεργασία Περέιρα και Αθανασιάδη ο «Κλάους» πλάσαρε ωραία αλλά ο Μπάρκας, που ελάχιστα νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Γκορμπούνοφ, έκανε εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν επίσης κορυφαία ευκαιρία στο 89΄, όταν ο Ούμπιντες έβγαλε με εκπληκτική ασίστ τον Καραμάνο απέναντι στον Ιτάνζ, αλλά ο Καμερουνέζος γκολκίπερ αποσόβησε το 1-2 και κράτησε το βαθμό για την ομάδα του, ενώ έκανε το ίδιο και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον ίδιο παίκτη.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός έχει 5 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 3 και Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης από έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου