Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Εκδήλωση του ΕΕΘ στο Ωραιόκαστρο

Δεκάδες επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης –τόσο της διοίκησης, όσο και της αντιπολίτευσης του δήμου- παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην ....
αίθουσα «Παύλος Μελάς» του δήμου Ωραιοκάστρου την ενημερωτική εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε ότι την περίοδο της κρίσης η ανάγκη στήριξης των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς είναι μεγαλύτερη από ποτέ και έθεσε τα στελέχη και τo μηχανισμό του Επιμελητηρίου στη διάθεση των τοπικών φορέων για συνδρομή στις ιδέες και στις πρωτοβουλίες τους. Όπως υπογράμμισε οι επαγγελματίες ως άνθρωποι της πράξης ενδιαφέρονται για αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα και κάλεσε τον Εμπορικό Σύλλογο να καταγράψει τα πρακτικά προβλήματα που δυσκολεύουν τη λειτουργία της αγοράς (έλλειψη πάρκινγκ κ.λπ.) και να πιέσει το δήμο να τα επιλύσει, κάτι για το οποίο η τοπική δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί.
Για το «νέο Επιμελητήριο» μίλησε στην εκδήλωση ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι επισκεπτόμενοι το επιμελητήριο οι επαγγελματίες μπορούν να λύσουν εύκολα πολλά πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα τους, αλλά και να ενημερωθούν υπεύθυνα για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά και κοινοτικών προγραμμάτων.
Για τις τρεις αυτές ενότητες στην εκδήλωση του Ωραιοκάστρου μίλησαν οι συνεργάτες του ΕΕΘ Γιάννης Δόβελος (φορολογικά) και Γιάννης Σωπασής (ασφαλιστικά), ενώ ο διευθυντής της Αναπτυξιακής εταιρίας του ΕΕΘ Παύλος Καζαντζίδης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτικές δυνατότητες των επαγγελματιών μέσω των κοινοτικών προγραμμάτων και του ΕΣΠΑ.


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην αίθουσα «Παύλος Μελάς». Στο πάνελ (από αριστερά): Κλεόβουλος Θεοτόκης (β΄ αντιπρόεδρος ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης (πρόεδρος ΕΕΘ), Γιάννης Δόβελος (φοροτεχνικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου