Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ακόμη και στα χρεη ΠΑΟΚ, οι της ΝΔ τα 'χουν χάσει

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τελικά καθε μερα επιβεβαιώνουν και τους τελευταίους δεξιούς που τους ψήφιζαν οτι δεν εχουν αρχή και τελος οι Νεοδημοκράτες βουλευτες ξεκινήσαμε απο τον σαββα ....
Αναστασιαδη όπου ο Ιβαν περίμενε την δικαίωση απο την ΝΔ τον Ορφανό τον Ζαγοράκη που μετα τις ευρωεκλογές υποσχόταν οτι ειναι έτοιμη η τροπολογία για τα χρεη και ακομη την περιμενουμε τον Δριβελέγκα βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής που ενώ μεχρι πριν έλεγε επίσης οτι έρχεται η τροπολογία οταν ήρθε απο τον ΣΥΡΙΖΑ μαζι με αλλους 11 του ΠΑΣΟΚ εναντιώθηκε συναντιόνταν ο Ιβαν με Σαμάρα πιστεύοντας οτι θα δικαιώσει το αίτημα των χρεών και τελικα ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μηδέν υποσχέσεις απέδειξε πως άλλοι είχαν τα Θα και αυτός τις πράξεις .
Αλλα το ποσο δεν ξέρουν τι τους γινεται στην ΝΔ ειναι αυτα που ειπε αυτός που καποιοι προωθούν για νέο Πρόεδρο της ΝΔ και τι κανει ο άνθρωπος βάζει απέναντι του ολους τους παοκτσηδες αποδεικνύοντας πριν καν μπει η διαδοχολογία οτι ΔΕΝ!!!!!!!!! ΤΟΧΕΙ!!!!!



Μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου, ήταν αυτοί που συνωστίζονταν για να καταθέσουν τροπολογίες (έτσι έλεγαν, τουλάχιστο) για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τα χρέη.


Μόλις λύθηκε με ένα νομοθέτημα της νέας κυβέρνησης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, "ξίνισαν" και δεν το κρύβουν.
Από το βήμα της Βουλής, ο γιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ως τέτοιος έγινε γνωστός), Κυριάκος, έβαλε κατά της κυβέρνησης, που με τον νόμο της εξόφλησε τα χρέη του ο ΠΑΟΚ.
Μια ακόμη ευκαιρία για τον Ιβάν Σαββίδη και τους φίλους του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσουν ποιοι τους κορόιδευαν τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου