Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ποιός σας φταίει που σας κορόιδεψε το τουριστικό πρακτορείο;

Μια από τις πιό προβεβλημένες ειδήσεις της ημέρας είναι αυτή με το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο είχε αναλάβει τη διοργάνωση της πολυήμερης εκδρομής τους στην Κωνσταντινούπολη. 20.000 ευρώ έκαναν φτερά ενώ ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου...
παραμένει άφαντος.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά, που συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε: η Ελλάδα έχει χιλιάδες ταξιδιωτικά γραφεία, τα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να "κρεμάσουν" μια εκδρομή, γραφεία που επί δεκαετίες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητά τους.

Αυτά τα σοβαρά γραφεία όμως έχουν ένα ελλάττωμα !
Δεν δίνουν μίζα στους πονηρούς μαθητές, που από τα 15 τους γνωρίζουν τα "κόλπα" και απαιτούν "προμήθεια" για να φέρουν την εκδρομή στο γραφείο !


Καιρός λοιπόν, γονείς και μαθητές, να απευθύνονται σε επαγγελματίες με κύρος και όνομα στην αγορά κι όχι στον κάθε τυχάρπαστο επειδή δίνει "προμήθεια". Ιδιαίτερα για πολυμελείς εκδρομές στο εξωτερικό, δεν μπορεί να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε κάθε άγνωστο "γραφείο", που δεν ξέρεις καν αν έχει ιδιόκτητα λεωφορεία ή απασχολεί προσωπικό ή είναι απλά μια σφραγίδα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου