Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ομάδα της σφαλιάρας ο ΠΑΟΚ

O αστείος ΠΑΟΚ έχασε και από τον Παναθηναϊκό (που έπαιζε χωρίς 5 από τους καλύτερούς του παίκτες και χωρίς Μπέργκ στο ξεκίνημα !) στην Τούμπα, που ευτυχώς είχε λίγο κόσμο. Για να κατανοήσει κανείς την κατάντια του ΠΑΟΚ και το τερατώδες και άλυτο πρόβλημά του, αρκεί να σκεφτεί ότι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο...


 Νίνης !Ο Νίνης το παλτό! Σκεφτείτε: ο Νίνης το γατάκι, που δεν ακούμπησε μπάλα όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε μπαλάρα με αντιπάλους τους πρώην συμπαίκτες του !

Αυτό δείχνει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα του ΠΑΟΚ: Ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί,όποιον παίκτη κι αν φέρει! Στον ΠΑΟΚ οι παικταράδες γίνονται γατάκια. Δεν έχουν νόημα οι μεταγραφές, αφού και τον Μέσι να φέρει ο Σαββίδης, στον ΠΑΟΚ θα σέρνεται !

Με αυτά και μ΄αυτά, ο ΠΑΟΚ έμεινε έξω από όλους τους στόχους του και με τον μεγαλομέτοχο να ρίχνει 40 εκατομμύρια ευρώ τις 2 τελευταίες σεζόν, κατάφερε ό,τι κατάφεραν ομάδες με budget 400.000 ευρώ. Με αυτό το δεδομένο, μπορούμε να μιλάμε ίσως για την πιο αποτυχημένη ομάδα του κόσμου, που δεν έχει ανταγωνισμό ! 

Στο άλλο ματς, χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης, για την τρίτη ημέρα των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟ 2+3+3+3= 11
ΠΑΟΚ 2+1+1+0= 4
ΑΣΤΕΡΑΣ 1+0+1+1=3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0+1+0+1=2


ΠΑΟΚ: Ιτάνζ , Κίτσιου , Ρατς , Τζαβέλλας , Κόστα , Τζιόλης , Κάτσε , Νομπόα , Μακ , Πόζογλου (46′ Περέιρα ), Παπαδόπουλος (46′ Αθανασιάδης ) (68′ Κουλούρης )

Παναθηναϊκός: Στίλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (76′ Λαγός), Πράνιτς (57′ Ατζαγκούν), Καρέλης (63′ Μπέργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου