Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έκανε "μπαμ" από την πρώτη στιγμή: Ο πατέρας τεμάχισε την "εξαφανισμένη" ανήλικη

Και οι αστυνομικοί και η Νικολούλη, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή, ότι η εξαφανισμένη 4χρονη, έπεσε θύμα των τεράτων γονιών της, που δήθεν την αναζητούσαν. Δεν είναι ....
ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που συμβαίνει αυτό το ανοσιούργημα, που δεν μπορεί να καταλάβει ο μέσος άνθρωπος, επειδή απλά δεν έχει γνωρίσει από κοντά, άνθρωπο καμμένο από τα ναρκωτικά. Χιλιάδες ναρκομανείς έσφαξαν τη μάνα τους, δεκάδες κατακρεούργησαν τα παιδιά τους: αιτία; Το σύνδρομο στέρησης από την πρέζα, που αλλοιώνει τελείως το μυαλό.
Το πολύ κακό είναι ότι αυτά τα σκουπίδια, που είναι εξαρτημένα μέχρι το μεδούλι από τα 15 από την ηρωίνη, γεννάνε....

αυτός ο δικηγόρος, που κολλάει σε κάθε υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκου
που τελικά είναι νεκρό, τι ρόλο παίζει;

Ο φίλος του 27χρονου Σάββα, με κατάθεσή του στην αστυνομία σύμφωνα με το Βήμα υποστήριξε ότι: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί* Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

* και σε όλο αυτό το διάστημα, πού ήταν η αστυνομία, οι γείτονες, οι κοινωνικές υπηρεσίες; Γιατί στις ΗΠΑ αφαιρούν την επιμέλεια από γονείς, όταν αντιλαμβάνονται ότι έκαψαν το μυαλό τους από την ηρωίνη;

Παρ΄όλα αυτά η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, μέχρι να βρει το πτώμα, καθώς οι άνθρωποι που έχουν καταστρέψει το μυαλό τους από τα ναρκωτικά, λένε και τερατώδη ψέμματα, αφού στην ουσία δεν καταλαβαίνουν τι λένε.

Ο πατέρας - τέρας ομολόγησε ότι τεμάχισε το παιδί του πιθανά τη Μεγάλη Παρασκευή, το έβρασε από τη μέση και πάνω για να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του και πέταξε άλλα κομμάτια στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα στα σκουπίδια. Ισχυρίστηκε ότι βρήκε την τετράχρονη Άννυ μελανιασμένη, υπέθεσε ότι είναι νεκρή και το αρρωστημένο του μυαλό τον μετέτρεψε σε κανίβαλο.

Το αίμα που βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος του ανήκε στο άτυχο παιδί, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένονται νέες συλλήψεις, της μητέρας και ενός φίλου τους.

Επίσημη ενημέρωση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα με θύμα την τετράχρονη ΄Αννυ Μπορίσοβα, αναμένεται από τον διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ»

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικτής ιστορίας έπαιξε φίλος και ομοεθνής του, που φιλοξενούνταν σπίτι του. Την παρουσία του στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα στο επίμαχο διάστημα που χάθηκε το παιδί, αποκάλυψε το «Τούνελ».

Στην εκπομπή της Παρασκευής 2 Μαΐου η μητέρα της άτυχης μικρούλας σε σχετικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ανέφερε τον Βουλγαρικής καταγωγής φίλο που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το σύντροφό της. Η δημοσιογράφος τον αναζήτησε και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του παιδιού. Ο 27χρονος Σάββας έλεγε ότι δεν μπορεί να τον βρει γιατί είχε φύγει για την Βουλγαρία. Οι απαντήσεις που έδινε στην Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής για τη νύχτα που χάθηκε το παιδί, ήταν αντιφατικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου