Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε το χωριό του Αη Βασίλη στην Ελλάδα !

Άνοιξε το Χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά. Ο Αη Βασίλης σας περιμένει!


Έγιναν χθες Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Μεσαίας Μηλιάς Πιερίας από τον Ιερέα του χωριού και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίας Μηλιάς « Ο Αι Γιώργης » τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Αη Βασίλη.
Μικροί και μεγάλοι ήταν εκεί για να καλωσορίσουν τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Αη Βασίλης, ξωτικά, πόνυ, πολύχρωμα λαμπιόνια, τραγούδια, παιχνίδια έδωσαν ένα μοναδικό γιορτινό τόνο και ψυχαγώγησαν όλους τους φίλους που βρέθηκαν εκεί.
Γράμματα από το ταχυδρομείο του Χωριού του Αη Βασίλη, ζωγραφιές και παιχνίδια με τα ξωτικά, βόλτες με τα πόνυ, παιχνίδια στον παιδότοπο, δώρα, γλυκίσματα από τον Αη Βασίλη και φωτογραφίες μαζί του απόλαυσαν οι μικροί φίλοι που βρέθηκαν στο χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά. Οι πιο μεγάλοι επισκέπτες απόλαυσαν ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και γευστικά εδέσματα από το αναψυκτήριο που βρίσκεται στον χώρο και είχαν την ευκαιρία να δουν τοπικά προϊόντα που προβάλουν εκθέτουν και διαθέτουν τοπικοί παραγωγοί στο Χωριό του Αη Βασίλη.
Αυτήν την εκπληκτική ατμόσφαιρα θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ζήσουν έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, 16:00 με 22:30 καθημερινά, όσοι επισκεφτούν το Χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας. Πληροφορίες τηλέφωνο 6946089694.


Παίξε…
Διασκέδασε…
και ονειρέψου…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου