Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς πριν λίγο: "Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα κι ένα μήνα μετά τις εκλογές η χώρα θα είναι όρθια πάλι"

Μιλώντας πριν από λίγο στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, εξέφρασε την αισιοδοξία του, για πρωτιά της ΝΔ καθώς...
οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μείωση της "ψαλίδας", ενώ διαβεβαίωσε πως η ΝΔ έχει πρόγραμμα σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και "θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο σε συντομότατο χρονικό διάστημα, ένα μήνα μετά τις εκλογές της 25/1/2014"

ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνασπίστηκαν

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα σύρεται σε εκλογές από «μία μειοψηφία, η οποία συνασπίστηκε με βουλευτές που συναθροίστηκαν από δύο κόμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Αυτή η συμμαχία των ανεύθυνων και των ακραίων ακύρωσε κάθε δυνατότητα συναίνεσης»

Και συνέχισε ο κ. Σαμαράς:«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει τα μισά από αυτά που λέει ότι θα κάνει, δεν θα παίρναμε τίποτε από την Ευρώπη, γιατί αν κάνει αυτά που λέει θα λείψουν από την ελληνική οικονομία 35-38 δισ ευρώ. Πού θα τα βρουν αυτά τα 35-38 δισ και από πού θα κόψουν; Αμέσως μετά θα τους λείψουν 12 δισ. που προβλέπει το πρόγραμμά τους. Τι θα κάνουν στις 28 Φεβρουαρίου, όταν λήξει η δίμηνη παράταση; θα ζητήσουν κι άλλη παράταση; Και εν τω μεταξύ πώς θα πληρώσουν τα ομόλογα, που λήγουν; θα κηρύξουν στάση πληρωμών;»

δες και: Δεν κάνει πίσω ο Γ.Παπανδρέου, ανακοινώνει κόμμα την Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου