Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αληθινό: Διένυσε 100 χλμ. με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι !!!

Απόσταση 100 χλμ. με ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών καρφωμένο στο κεφάλι διένυσε Βραζιλιάνος ο οποίος ...
ενεπλάκη σε καυγά.
Τελικά έφτασε σε νοσοκομείο την Κυριακή στις 4:30 τα ξημερώματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δύο ώρες αργότερα. «Η εγχείριση για την αφαίρεση του μαχαιριού κράτησε τρεις ώρες. Αναρρώνει καλά και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές», ανέφερε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Τερεσίνα, Άνα Φλάβια Σουάρες.
Σύμφωνα με τους γιατρούς το μαχαίρι μπήκε πάνω από το αριστερό μάτι, διέσχισε το στόμα και σταμάτησε στο δεξί μάγουλο του 39χρονου ταξιτζή Τζουασέλο Νούνιες.

«Το μαχαίρι πέρασε από πολλά νεύρα και αρτηρίες και θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει πολύ γρήγορα», είπε ο γιατρός Ζιλμπέρτο Αλμπουκέρκι, δηλώνοντας «έκπληκτος» από την ταχεία ανάρρωση του ασθενούς.
Εκτός από το μαχαίρι στο κεφάλι, ο Νούνιες έφερε άλλα τρία τραύματα—δύο στον θώρακα και ένα στον ώμο. Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας γιορτής στην κοινότητα Άγκουα Μπράνκα που απέχει 100 χιλιόμετρα από την Τερεσίνα. Ο Νούνιες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγγενείς του και διατηρούσε σε όλο το διάστημα τις αισθήσεις του.
Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία για άλλες 2-3 ημέρες γιατί μία από τις μαχαιριές που δέχτηκε τον τραυμάτισε στον πνεύμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου