Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Στη ΝΔ Ιατρίδη, Κασαπίδης, Νταβρής, Γιοβανόπουλος

Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου εντάχθηκαν την Τρίτη τέσσερις ανεξάρτητοι, μέχρι πρότινος, βουλευτές.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Κασαπίδη, Κώστα Γιοβανόπουλο, Γιώργο Νταβρή και Μίκα Ιατρίδη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασαπίδης και η κα Ιατρίδη έχουν εκλεγεί ξανά στο παρελθόν με τη ΝΔ, στις περιφέρειες Κοζάνης και Δωδεκανήσου αντίστοιχα, στις οποίες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Η τελευταία το 2012 εξελέγη με τους ΑΝ.ΕΛ, από τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Όσον αφορά τον κ. Νταβρή, το 2012 εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ στην Αχαΐα, ωστόσο στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αρτα.

Ερωτηματικά παραμένουν, όσον αφορά ενδεχόμενη προσχώρησή τους στη ΝΔ, οι επίσης ανεξάρτητοι (και προερχόμενοι από τους ΑΝ.ΕΛ) βουλευτές Πειραιά, κ.κ. Παναγιώτης Μελάς και Γιάννης Κουράκος.

Αντίθετα, μετά από επικοινωνία του με τον γραμματέα της ΝΔ, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο κ. Αντώναρος ήταν υποψήφιος το 2012 στη Β' Αθηνών, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.

Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Σπυράκη

Την ίδια ώρα, νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θα είναι η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Η Μαρία Σπυράκη, που θα ασκεί τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου παράλληλα με αυτά της ευρωβουλευτού, θα αντικαταστήσει την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

http://www.kathimerini.gr/797703/article/epikairothta/politikh/sth-nd-iatridh-kasapidhs-giovanopoylos-kai-ntavrhs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου