Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Λαγκαδάς : "Είμαστε πανέτοιμοι για την κακοκαιρία"

Σε πλήρη ετοιμότητα ετέθη ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαγκαδά το τελευταίο 24ωρο, για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (Τρίτη 30 Δεκεμβρίου) σημειώθηκαν ασθενείς χιονοπτώσεις στις περισσότερες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά.
Συνεργεία του Δήμου Λαγκαδά επιχειρούσαν καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου με ρίψη άλατος στο οδικό δίκτυο όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα, ενώ παρέμειναν σε επιφυλακή έως και την εξασθένιση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται επίσης οι υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την καταγραφή επικίνδυνων σημείων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας.
Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας και σε διερχομένους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα στις Δημοτικές Ενότητες Βερτίσκου, Καλινδοίων (δρόμος Ζαγκλιβερίου προς Πετροκέρασα), Λαχανά και Σοχού, όπου παρουσιάζεται έντονο το φαινόμενο του παγετού.
Παρακαλούνται οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας να επικοινωνούν για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, στα τηλέφωνα:

6972841381 Στόϊος Ηλίας, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
6988 605211 Αμπάρκιολης Δήμος, Επόπτης
23940 25243 Εργοτάξιο Δήμου Λαγκαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου