Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Βέροια: Κάνουν έρανο για να αγοράσουν λάστιχα για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ !

"SOS" εκπέμπει ο ασύρματος του ΕΚΑΒ Βέροιας καθώς μπορεί να χαθούν ανθρώπινες ζωές καθώς δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για λάστιχα!!!


Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και σε προεκλογική περίοδο, αποκαλύπτεται ακόμη μια φορά με τον πιο απελπιστικό τρόπο το επίπεδο ξεφτίλας ενός κράτους που υποτίθεται κάποιοι το σώνουν και κάποιοι θέλουν να το σώσουν...

Την ίδια ώρα που το Σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ απευθύνει έκκληση και περιμένει από ...έρανο να βρει τα λεφτά για να προμηθευτεί χειμωνιάτικα λάστιχα για ένα τουλάχιστον ασθενοφόρο!!!

Για ένα ασθενοφόρο που μεταφέρει αρρώστους, τραυματίες, που σπεύδει για να σώσει ζωές!!! Και δεν έχει λάστιχα!!! Ντροπή!!!!

Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου

Λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει ο τόπος μας, η Υπηρεσία μας δεν δύναται να διαθέσει χειμερινά ελαστικά για τα ασθενοφόρα. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι σε πολλές περιοχές να τοποθετούμε αλυσίδες στα ασθενοφόρα ακόμη και με ελάχιστη χιονόπτωση και λίγο αργότερα να τις αφαιρούμε επειδή δεν είναι απαραίτητες. Το γεγονός αυτό καθιστά δύσκολη τη δουλειά μας γιατί αυξάνεται ο χρόνος αναμονής των ασθενών με κίνδυνο της υγείας τους.
Για το λόγω αυτό το σωματείο μας κάνει έκκληση προς κάθε συμπολίτη μας που έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει ώστε να προμηθευτούμε χειμερινά ελαστικά έστω για ένα ασθενοφόρο για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους συμπολίτες του Νομού.

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Φ. Παπαστεργιόπουλος Μ. Υφαντίδης

verianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου