Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Σταρχιδισμός», το ανώτατο στάδιο του πολιτικού «ωχαδερφισμού»

...Μαζί με το Norman Atlantic και το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βουλιάζει και το Χρηματιστήριο. Ωιμέ. Και γι’ αυτό φταίει ποιός; Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί «συνασπίσθηκαν» για να βιάσουν τη Δημοκρατία. Έτσι μας είπε ο Μπένι... 

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


[ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Τη διακοσιοστή ένατη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου της μήνυσης της ΧΑ για τα άδεια Ταμεία του ΠΑΣΟΚ πληροφορήθηκα ότι ο εισαγγελεύς επενέβη. Διακοσιοστή τεσσαρακοστή έκτη ημέρα, λοιπόν, από την είδηση για την έναρξη ποινικής διαδικασίας διερεύνησης των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ μέχρι την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος με την ελπίδα να διαψευσθώ. Βρισκόμαστε τώρα α] στην τετρακοσιοστή τεσσαρακοστή  ημέρα από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης, β] στην τριακοσιοστή ενενηκοστή τρίτη  από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου, γ] στην διακοσιοστή πεντηκοστή  έβδομη  από τη μηνυτήρια αναφορά τού Γ. Καρατζαφέρη για όσα λέει κάποιος Μπαλτάκος για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση και δ] στην διακοσιοστή εικοστή πρώτη  από τη δημόσια καταγγελία του Κασσιδιάρη ότι σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα του Δήμου Αθηναίων έλαβε χώρα τεχνητή ακύρωση ψηφοδελτίων της ΧΑ κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών (18.05.2014). Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων στις τέσσερις τελευταίες περιπτώσεις. Τί συνέβη; Εξακολουθούν να μην τηλεφωνούν οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].

            Μετά την αποτυχία εκλογής ΠτΔ, βγήκαν οι εγγυητές του πολιτεύματος και της ομαλής πορείας της χώρας προς τον γκρεμό και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτοί και μόνον αυτοί θα διασφαλίσουν μία ανέφελη πορεία στο παρελθόν. Μπένι και Τόνι ή χοντρός και λιγνός.
            Εγκαταλείπουν αμφότεροι ένα σκάφος σαν το Norman Atlantic που εξακολουθεί να καίγεται κάπου στην Αδριατική με απώλειες ανθρώπινων ζωών.
            Το εν λόγω σκάφος που καίγεται δεν διέθετε επαρκή σωστικά μέσα, όπως είχε διαπιστώσει η Επιθεώρηση στην Πάτρα την 19.12.2014. Παρά ταύτα του επετράπη να συνεχίσει απτόητο τους πλόες του κουβαλώντας ανθρώπινες ψυχές. 
            Δεν περίμενα, βεβαίως, να παραιτηθεί κάποιος είτε αυτός λέγεται υπουργός είτε Γενικός Γραμματέας είτε αξιωματικός του Λιμενικού. Και τούτο, διότι στην Ελλάδα για όλα φταίει η κακιά η ώρα, ενώ η λέξη «ευθιξία» έχει διαγραφεί από το πολιτικό λεξιλόγιο.
            Πόσες τέτοιες ασχήμιες γίνονται καθημερινά και δεν βγαίνουν ποτέ στην επιφάνεια!
            Αδιάφοροι οι κυβερνώντες για τους πολίτες, τους οποίους υποτίθεται ότι υπηρετούν. Επικρατεί το δόγμα «και τί έγινε που θα πνιγούν μερικοί άνθρωποι; Γιατί υπάρχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες; Θα πλερώσουν αποζημιώσεις και το θέμα θα ξεχαστεί. Όπως ξεχάστηκε  το «Ηράκλειο» του 1964, όπως ξεχάστηκε το «Δύστος» του 1996, όπως ξεχάστηκε το «Σάμινα» του 2000. Δεν είναι δυνατόν για 5-10 ψυχές να σταματήσει τους πλόες ένα πλοίο που φέρνει χρήμα, κέρδη κ.λπ. Άσε που θα κατρακυλήσουν οι μετοχές του στο Χρηματιστήριο, το οποίο αποτελεί καθρέφτη της ευρωστίας της οικονομίας, αλλά και της ίδιας της πλοιοκτήτριας ή εφοπλίστριας εταιρείας».
            Ευτυχώς που οι καταστροφείς της χώρας, οι πρώτοι μεταξύ ίσων σταρχιδιστές, μάς διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται και να προασπίζουν το εθνικό συμφέρον.
            Μαζί με το Norman Atlantic και το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βουλιάζει και το Χρηματιστήριο. Ωιμέ. Και γι’ αυτό φταίει ποιός; Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί «συνασπίσθηκαν» για να βιάσουν τη Δημοκρατία. Έτσι μας είπε ο Μπένι. 
            Τον λόγο έχει τώρα ο λαός. Μετά από τόσες περιπέτειες, τόσο πόνο  και τόσα δάκρυα, ας διαλέξει τί θέλει. Έχουμε πιάσει πάτο προ πολλού. Οι δημοκρατικοί θεσμοί και το Σύνταγμα  έχουν βιασθεί κατ’ εξακολούθηση και παρά φύσιν από αυτούς που έχουν επανειλημμένως ορκισθεί να το φυλάττουν ακέραιο και τώρα μυξοκλαίνε που ο λαός είναι αχάριστος και δεν τους αναγνωρίζει τον μεγάλο αγώνα, στον οποίο αποδύθηκαν για να τον γονατίσουν προς όφελος των δανειστών, οι οποίοι δάνειζαν ασυστόλως το κράτος για να ‘κονομάνε οι εγγυητές και οι Ηρακλείς τους.
            Καλό βόλι αδέλφια! Με υγεία και ευτυχία για το 2015, το οποίο είθε να είναι καλλίτερο από το ελεεινό 2014!!
  Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος σε φυλακές τύπου Γ ΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου