Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Κάστρο των Χριστουγέννων» στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με κάστρα, άρχοντες και νεράιδες «ξεδιπλώνεται» στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου Σερρών, που έχει ανοίξει τις πύλες του φωτισμένο «Κάστρο των Χριστουγέννων».
Η κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου, έχει μετατραπεί σε...
ένα παραμυθένιο κάστρο, που χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους, σαν ένα παιδικό παραμύθι από τα παλιά.
Το καταστόλιστο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φωταγωγημένη κεντρική πύλη του κάστρου, ο Άη Βασίλης με το έλκηθρο του, τα ξύλινα φωταγωγημένα σπιτάκια με τις ποικίλες δραστηριότητες που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους (σπιτάκια ζύμης, σοκολάτας, παραμυθιού, κουκλοθέατρου, ζωγραφικής προσώπου κ.α) προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στους επισκέπτες του Κάστρου των Χριστουγέννων, που αποτελεί αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας.
«Για ένα σχεδόν μήνα, μέλη και φίλοι του συλλόγου «Κάστρο των Χριστουγέννων» εργαζόμαστε εθελοντικά για να μετατρέψουμε το κέντρο της πόλης, σε ένα παραμυθένιο κάστρο» λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Πέτρος Κιοσσές, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους και όλες να το επισκεφθούν και να διασκεδάσουν στα παράλληλα event που πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στο χώρο της εκδήλωσης.
Μάλιστα οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κα) προσφέρουν και εκπτωτικά κουπόνια σε όσους επιλέξουν αυτές τις μέρες να επισκεφθούν την περιοχή του Σιδηροκάστρου (κοντά στον σπάνιο βιότοπο της Κερκίνης, τα λουτρά Αγκίστρου και Σιδηροκάστρου, τα ιστορικά οχυρά Ρούπελ και Ιστίμπεη, κ.α).
Το Κάστρο των Χριστουγέννων θα κλείσει τις πύλες του, με ένα φαντασμαγορικό μουσικό πρόγραμμα μετά … πυροτεχνημάτων, παραμονή πρωτοχρονιάς (31/12/2014).
Πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Κάστρου των Χριστουγέννων :www.christmascastle.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου