Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Οι φωτογραφίες είναι από το Ωραιόκαστρο και όχι από την Καστοριά !

Οι φωτογραφίες ειναι απο Ωραιοκαστρο όχι απο Καστοριά όπου πιστεύω οι δρόμοι θα ειναι σε καλύτερη κατάσταση επειδη σε αυτές τις περιοχές ξέρουν .......και δεν πνίγονται με 2 πόντους χιονι


Ανεβηκα Ωραιοκαστρο τωρα ο δρομος μετα τα Τζαμπο άρχισε να γεμιζει με χιόνι έστριψα την Κονταξοπούλου μία απο τις κεντρικότερες οδούς με δύο μεγάλες κατηφόρες γεμάτες χιόνια και το κακό είναι ότι όσο νυχτώνει θα παγώσουν και θα αρχίσει το πατινάζ όσο για τα στενά ήδη είναι παγοδρόμια.
Πήρα τηλέφωνο στον υπεύθυνο του δήμου απάντησε προς τιμή του άμμεσα του είπα το πρόβλημα μου απάντησε ότι τα οχήματα του Δήμου είναι στον επαρχιακό δρόμο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ μα του λέω αυτός ανήκει στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μου λέει έτσι είναι αλλά δυστυχώς η Περιφέρεια δεν έχει μηχανήματα και έτσι ο Δήμος ασχολείται με αυτό και ετσι μενουν οι δρομοι του Δημου παγοδρόμια.
Επειδή πριν λίγο άκουγα την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης σε Ραδιόφωνο της πόλης ότι στους επαρχιακούς έχει μηχανήματα και ότι έστειλε και στην Χαλκιδική απο εδώ μήπως πρέπει να μάς ενημερώσει έχει μηχανήματα στον δρόμο του Ωραιοκάστρου η Περιφέρεια που της ανήκει ο δρόμος???
Η μας δουλεύουν του Δήμου η της Αντιπεριφέρειας.
Εμάς μας ενδιαφέρει να μην παγώσουν οι δρόμοι μας..........................Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
Προτείνω στον Δήμο να μηνασχολείται με τον επαρχιακό αφού δεν του ανήκει να δούμε θα ασχοληθεί η Περιφέρεια????
Γιατί άν κλείσει ο Εισαγγελέας θα ασχοληθεί με αυτούς που έχουν την ευθύνη του δρόμου.............................ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου