Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το σχόλιο της Κικής Τσιλιγκερίδου για το ...πεθαμένο Μετρό Θεσσαλονίκης


Το τέλος του 2014 βρίσκει τη Θεσσαλονίκη με τρύπες και λαμαρίνες σε κεντρικούς δρόμους, πληγωμένη από τη μεγαλομανία όσων αποφάσισαν και διεκδίκησαν το έργο και από την επιπολαιότητα όσων το...
ενέκριναν και προχώρησαν στην υλοποίησή του. Εδώ που βρισκόμαστε, με σταθμούς σχεδόν έτοιμους, με στοές ανοιχτές και με εκατομμύρια ευρώ να έχουν επενδυθεί, το έργο αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί. Αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση, ας βρουν τη λύση.

Η τραγωδία δεν είναι μόνο το έργο που μένει μισό. Είναι οι θέσεις εργασίας που χάνονται, είναι τα ρημαγμένα καταστήματα στις γειτονιές που τόσα χρόνια έχουν μετατραπεί σε εργοτάξια, είναι η κακή κατάσταση των κεντρικών δρόμων μιας πόλης που δεν έχει την πολυτέλεια να έχει κλειστούς δρόμους.
Είναι εξοργιστικό το ότι αφήσαμε αυτή την ιστορία να φτάσει ως εδώ. Αλλά σε μια χώρα που λειτουργεί ωφελιμιστικά και ψηφοθηρικά και όπου τα προβλήματα πρέπει να λύνονται (ή να μη λύνονται) την τελευταία στιγμή, μετά από ταλαιπωρία και άγχος και βάσανο, θα έλεγε κανείς ότι ήταν και αναμενόμενο.

έγραψε στο facebook η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της TV100, Κική Τσιλιγκερίδου και λίγο-πολύ εκφράζει όλους μας


δες και: Τους ψέκασαν με... "εξαφανιζόλ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου