Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Πρωτάθλημα: Σαρωτική η ΑΕΚ, νίκη ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0
 
Πρεμιέρα με το… δεξί για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Δικέφαλο να ...επικρατεί του Παναιτωλικού με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 7ο λεπτό, με τον Μπράντον Τόμας να ανοίγει λογαριασμό με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με σεντερφορίσιο γκολ μετά από ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ.

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ 0-3

Εκκίνηση με «τριάρα» στη Λαμία, όργια Αραούχο και… κερασάκι-μαγεία Πινέδα, για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα στη Super League! Η Ένωση, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα με 0-3 από τη Φθιώτιδα και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στη σεζόν, με ένα διπλό, που ήταν και το ζητούμενο. Οι κιτρινόμαυροι, είχαν απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο που πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με κοντινή εκτέλεση και το δεύτερο με πλασεδάρα στη γωνία γνωρίζοντας την αποθέωση στο φινάλε κατά την αλλαγή του από το λαό της ΑΕΚ που έδωσε Πρωταθληματικό ρεσιτάλ στο πέταλο, ενώ το 0-3 που ήταν και το κερασάκι, ήρθε από το μαγικό δεξί του Πινέδα, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκαραβέλη πριν αρχίσει τις… κωλοτούμπες πανηγυρίζοντας έξαλλα το παρθενικό του γκολ στη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου