Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Άριστοι των α[χ]ρίστων

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Σαν δεν ντρέπεστε που την πέσατε στον ανεψιό τού συζύγου τής Μαρέβας. Λες και φταίει αυτός που ο Ανδρουλάκης έπαιζε μεγάλο παιχνίδι με τους Κινέζους εις βάρος των πΗΠΑ, εξ ου και ήταν αναγκαία η παρακολούθηση του τηλεφώνου του, ώστε να μην...

υποστεί ζημιά η μεγάλη μας φίλη.

Αντί να σκέφτεστε, ότι ο σύζυγος της Μαρέβας σκοπεύει να  εξαντλήσει εμάς και όχι την τετραετία, αφήσατε τη Ρούλα και καταπιάνεστε με την παρακολούθηση των τηλεφωνημάτων πωλητικού προσώπου. Για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Κουκάκη εδώ και δύο χρόνια τσιμουδιά. Λες και δεν είναι θεσμικό ζήτημα η παρακολούθηση δημοσιογράφων, ακόμη και απλών πολιτών.

Για μένα δεν είναι τόσο φοβερή η ανάμιξη του ανεψιού σε παρακολούθηση πωλητικών αντιπάλων του θείου. Είναι απείρως πιο επαίσχυντη η εν γένει συμπεριφορά του. Ας θυμηθούμε το περιστατικό που οι μπράβοι του πλάκωσαν στο ξύλο μέρα μεσημέρι έναν πολίτη που διαμαρτυρήθηκε, επειδή παρ’ ολίγο να χάσει τη ζωή του εξ αιτίας τους.

  https://karditsastakra.com/2022/08/05/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%84%CE%BF-2020-%CF%80%CE%B1/

Αυτό και μόνον δείχνει το ποιόν τού εγγονού τού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Θα κώλωνε σε παρακολουθήσεις εν κρυπτώ και παραβύστω;

Βέβαια, αναμένω με ανυπομονησία να πληροφορηθώ τους λόγους της παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Είχε, άραγε, υποσχεθεί στον σύζυγο της Μαρέβας, να συγκυβερνήσουν μετά τις επόμενες εκλογές, αν αναδεικνυόταν αρχηγός του ΜΠΑΤΣΟΚ, εξ ου και τα αργυρώνητα ΜΜΕ τον προωθούσαν, οπότε εύλογο ήταν για τον σύζυγο της Μαρέβας, να γνωρίζει, ότι ο Ανδρουλάκης εννοεί αυτό που του είχε υποσχεθεί; Λέω εγώ τώρα ως συνωμοσιολόγος που είμαι.  

Ο ανεψιός δεν δίστασε να ασκήσει αγωγές κατά ΜΜΕ για όσα γράφουν εναντίον του σχετικά με τις υποκλοπές. 

https://www.ethnos.gr/Politics/article/219162/agogesdhmhtriadhkataefsynreportersunitedkaikoykakhtizhtaei

Για όσα του καταμαρτυρεί, όμως, ο Στέφανος Χίος σε σχέση  με την εις βάρος του τελευταίου απόπειρα ανθρωποκτονίας, τουμπεκί ψιλοκομμένο.

https://proodos.com.gr/editors-choise/apopeira-anthropoktonias-stefanou-chiou-ebleketai-o-anipsios-tou-prothypourgou/

Άντε να γίνουν εκλογές, να έλθει ο επόμενος με τους δικούς του άριστους των α[χ]ρίστων να μας κυβερνήσει.

Κατά τα λοιπά αγνοείται η ταυτότητα του δολοφόνου της Νικολέττας. 3 επώνυμα, 2 πατρώνυμα, 2 μητρώνυμα, ηλικίας  20 ή 21 ή 22 ετών. Διαλέγετε και παίρνετε. Κυκλοφορούσε, όμως, άνετα στην ελληνική επικράτεια, ενώ η κυβέρνηση ντρέπεται να παραδεχθεί, ότι επιδίδεται σε επαναπροωθήσεις, όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο. Αλλά και το εσωτερικό δίκαιο: ουδείς μπορεί να διασχίζει τα σύνορα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, επειδή έτσι γουστάρει. Τόσο απλά. 

Σώτος

Υ.Γ. Και ο Ψυχάρης κατέλιπε μεγάλη κληρονομία. Όχι όση ο Τράγκας. Αλλά μεγάλη. Δικαιολογείται; Σιγά μην ασχοληθούν τα ΜΜΕ.

https://www.mononews.gr/politics/columns-the-politic/stavros-psicharis-o-sevasmos-sto-nekro-ke-i-alithia

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου