Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δολοφόνος 17χρονης: Σκληρός και αμετανόητος ο Πακιστανός 22χρονος (ή 24χρονος ή 26χρονος ή 20χρονος;)

 Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί πέρασε το πρωί της Δευτέρας (8/8) ο 22χρονος πακιστανικής καταγωγής ο οποίος... συνελήφθη από Σκοπιανούς αστυνομικούς, καθώς από τους Έλληνες ξέφυγε ανενόχλητος,  για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.


Ο 22χρονος ήταν γνώριμος στις αρχές για μικροκλοπές και χρησιμοποιούσε τρία ονόματα θέλοντας να πάρει άσυλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας, ο νεαρός που ζούσε χωρίς νόμιμα έγγραφα στην Αθήνα εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ηλικίες.

Άλλοτε δήλωνε ημερομηνία γέννησης το 1999, άλλοτε το 2001, άλλοτε μια τρίτη ημερομηνία. Μάλιστα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν σεσημασμένος για διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του στη Βόρεια Ελλάδα. Μία ημέρα πριν περάσει τα σύνορα, ειδοποίησαν τις αρχές των Σκοπίων, ότι υπήρχε ισχυρή πιθανότητα ο φυγόδικος να βρεθεί στα εδάφη τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εφεξής το ενδεχόμενο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος να είχε συνεργούς στο σχέδιο διαφυγής του. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση δεν αποκλείεται να υπάρξουν κατηγορούμενοι για υπόθαλψη.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση από την αστυνομική έρευνα είναι ποιοι παρείχαν καταφύγιο στον 22χρονο, ποιοι –και εάν- του έδωσαν καινούργιες κάρτες sim, αλλά και ποιοι μπορεί να τον βοήθησαν να περάσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 22χρονος πέρασε το βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εκτιμάται ότι είχε «επαφές» που θα τον βοηθούσαν να φύγει από τη χώρα.

Μεταξύ άλλων, εξετάστηκαν οι τρεις αλλοδαποί, με τους οποίους συνταξίδεψε μέχρι τα Σκόπια και οι οποίοι επεστράφησαν ως παράτυποι μετανάστες στην Ελλάδα (η οποία Ελλάδα φυσικά ΔΕΝ τους απελαύνει, ενώ οι Σκοπιανοί τους απέλασαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου