Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Τσουρέλας: «Τιτανικός ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ, δεν είναι αυτός μεταγραφικός σχεδιασμός - Τα χειρότερα έρχονται»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, και ....μίλησε για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Ευρώπη, παρομοιάζοντάς τον με τον Τιτανικό, σχολίασε πως ο Σαββίδης είναι έξαλλος ενώ χαρακτήρισε τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων» ως τρέλα και σημείωσε πως τα χειρότερα έρχονται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ μοιάζει με τον Τιτανικό. Θεωρείτο φαβορί ο Δικέφαλος σε μια βατή κλήρωση και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα απόνερα του αποκλεισμού.


Λύσεις προσιτές και εφικτές δεν βλέπω μέχρι τώρα. Βλέπω δυσκολίες πολλές, τα χειρότερα έρχονται. Ο Λουτσέσκου πήρε πέρυσι τα κλειδιά, στα μισά της διαδρομής άλλαξε η ομάδα, στο τέλος ξανάλλαξε, αλλά αν κάποιος αυτό το λέει μεταγραφικό σχεδιασμό κάτι βλέπει λάθος.

Να έχεις κάνει 9 μεταγραφές και ο 10ος να έρχεται μετά από τα δύο σημαντικά πρώτα παιχνίδια, δεν είναι σχεδιασμός. Ξέρω ότι ο μεγαλομέτοχος είναι έξαλλος γιατί είχε πειστεί πως η ομάδα θα είναι έτοιμη παρότι θα γίνουν αλλαγές και θα έρθουν νεαροί παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ποτέ ομάδα που φτιάχνει νεαρούς και να τους πουλάει. Είναι τοπ ομάδα και πρέπει να παραμείνει ψηλά, όχι να κατρακυλήσουμε προς τα κάτω.

Οι παίκτες που ήρθαν δεν μας έπεισαν πως μπορούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Οι ποδοσφαιριστές δεν κρίνονται από το αποτέλεσμα αλλά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Τέτοιους μικρούς που ήρθαν έχουμε και στις ακαδημίες μας, γιατί να παίρνουμε άλλους; Γιατί πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει 35 παίκτες στο ρόστερ και να ψάχνει τι θα κάνει με τους υπόλοιπους αφού μείναμε εκτός Ευρώπης; Αυτό δεν είναι σχεδιασμός, είναι τρέλα. Ο Μπότο και ο Λουτσέσκου υποτίμησαν τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν την ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα, αυτή είναι η αποτυχία του σχεδιασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου