Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Πώς καταλαβαίνεις ότι τελείωσε το καλοκαίρι

 Δεν θα αναμασήσουμε την "είδηση", που βλέπετε στην εικόνα και δημοσιεύθηκε πριν από λίγο, γιατί είναι ιδιαιτέρως προσβλητικό για κάθε νοήμονα πολίτη, να "επανεμφανίζεται" ο κορωνοϊός, όταν τελειώνει ο τουρισμός. Τίποτε δεν άλλαξε σε μια βδομάδα, ούτε θα αλλάξει σε δυό μήνες. Όλο το καλοκαίρι η Ελλάδα.... "έβραζε" στα κρούσματα, μόνο που κανείς δεν έδινε σημασία, καθώς ΟΛΟΙ σχεδόν οι Έλληνες τον πέρασαν και ...ξεφοβήθηκαν. Δεν κατέρρευσαν όπως έλεγαν τα αφηγήματα, δεν πέθαναν, δεν σακατεύθηκαν. ΟΛΟΙ (σκεφτείτε το μόνοι σας όσοι το περάσατε, ρωτήστε όσους το πέρασαν) λένε μετά το δεκαήμερο της αποκάλυψης ότι έχουν κορωνοϊό "ε, σιγά μωρέ, αυτό ήταν ο κορωνοϊός, Τρόμαξα μόλις είδα το πρώτο θετικό τεστ, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο τρομερό;".

Ο κορωνοϊός φυσικά, δεν "μαλάκωσε" επειδή είναι φιλέλληνας και θέλησε να πάει καλά ο τουρισμός. Ήταν και θα είναι προφανώς ο ίδιος. Αυτό που άλλαξε, είναι η ψυχολογία του κόσμου, που πλέον συνειδητοποίησε ότι θα ζήσουμε με τον κορωνοϊό, κάποιοι (μηδέν κόμμα κάτι τοις εκατό), θα πεθαίνουν, όπως με τη γρίπη και ότι δεν θα κλειστούμε σε μια γυάλα περιμένοντας να πεθάνουμε, για να μην πεθάνουμε από κορωνοϊό!

Αυτό ακριβώς θέλουν να αλλάξουν οι κυβερνήσεις-ατζέντηδες εμβολίων μίας συγκεκριμένης εταιρείας: να σταματήσει ο κόσμος να ενισχύει την αυτοπεποίθησή του απέναντι στον εχθρό (δεν παύει να είναι εχθρός ο κορωνοϊός, φυσικά θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε, φυσικά κάποιοι ελάχιστοι θα πεθάνουμε απ΄αυτόν) και να ...ξαναφοβηθεί, ώστε να σπεύσει να κάνει την 4η, 5η, 6η, 7η δόση κ.λπ.

Οπότε, σε λίγο θα αρχίσει τα εκφοβιστικά δημοσιεύματα για "νέες θανατηφόρες μεταλλάξεις", για "περιοχές στο κόκκινο" κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς. 

Μετά από 2,5 χρόνια, κατάλαβε κι ο πιό ηλίθιος, ότι τρομάζουν τον κόσμο, ανάλογα με τα οικονομικά συμφέροντα. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που ζήσαμε ΠΟΛΥ πιο "ο ένας πάνω στον άλλο", από οποιαδήποτε άλλη χρονιά της ζωής μας, παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο, χωρίς κανένα μέτρο, όσοι πήγατε διακοπές θυμηθείτε πόσο "χύμα" ήταν όλα στο ξενοδοχείο σας και στο φαγητό σας και στη βόλτα σας στα στενά των νησιών ή των παραθαλάσσιων θερέτρων, όπου δεν μπορούσατε να περπατήσετε από την πολυκοσμία και τρακάρατε ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν ήταν επειδή "μειώθηκαν τα κρούσματα" ! Τα κρούσματα ήταν πάρα πολλά και αυτό το καλοκαίρι, αλλά απλά ... μας επέτρεψαν τα ΜΜΕ να μη δίνουμε σημασία. Ε, δεν χάσαμε και πολλά , επειδή δεν ζούσαμε αποστειρωμένοι, μέσα στον τρόμο ! Κάποιοι συνάνθρωποί μας χάθηκαν, αλλά δυστυχώς αυτό είναι αναπότρεπτο. Χάνονταν κι όταν ήμασταν κατατρομοκρατημένοι και τα "κανάλια" ούρλιαζαν κι ήμασταν όλοι μέρα με τις μάσκες και τα αντισηπτικά, χάθηκαν και τώρα που όλοι ήμασταν χύμα στο κύμα (στην κυριολεξία).

Δεν θα μας αφήσουν όμως να ζήσουμε φυσιολογικά, ιδιαίτερα τη δεξαμενή νέων πελατών , τους ανεμβολίαστους. Αυτούς θα συνεχίσουν να τους πιέζουν με αναστολές, υποχρεωτικά τεστ κι άλλες μπαρούφες, για να διατηρούνται υψηλά οι πωλήσεις της Αγίας του Θεού Εταιρείας.

Και φυσικά, θα πρέπει , τα αργυρώνητα "κανάλια" να ξανατρομάξουν τον κόσμο, τώρα που φεύγουν οι τουρίστες, ώστε να διευκολυνθούν οι κυβερνήσεις στα διάφορα "μέτρα", που αρέσουν στις εξουσίες, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι προσφέρουν κάτι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου