Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Υποκρισία και μ@λακία στη Δύση: κράζουν μια Πρωθυπουργό επειδή ..χόρευε!

 


Όλη η σάπια παρακμιακή "δύση" παριστάνει τη σοκαρισμένη, επειδή... μια 36χρονη Πρωθυπουργός (της Φινλανδίας) εμφανίζεται να χορεύει -όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της- σε ένα ιδιωτικό πάρτι. Για να στηρίξουν το αφήγημα, αναρωτιούνται μήπως έκανε χρήση ναρκωτικών. 

Για τα σοβαροφανή λαμόγια Πρωθυπουργούς, που μπαίνουν σε φέρετρα στις "στοές" , ορκίζονται αιώνια πίστη στα συμφέροντα των τοκογλύφων εντολέων τους και δε διστάζουν να ξεκινούν πολέμους για τα συμφέροντα των τοκογλύφων, δεν αγχώνονται τα ΜΜΕ της βουτηγμένης στη διαφθορά Δύσης.

 Οι μαριονέτες που παριστάνουν τους Πρωθυπουργούς , αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα, την κοπελίτσα τη "φάγανε" για ένα χορό. 

Την ίδια Πρωθυπουργό, είχε θεοποιήσει το ίδιο σύστημα, όταν είδε το φως της δημοσιότητας και μαθεύτηκε ότι η Μαρίν είναι "υιοθετημένο" (τεκνοθετημένο, για να μη μας κατηγορήσουν για Πατριαρχισμό, οι ανώμαλοι) παιδί ζευγαριού λεσβιών. 

"τι ανθρώπινο, τι συγκινητικό, τι προοδευτικό, να γίνεται Πρωθυπουργός μια κόρη λεσβιών", πανηγύριζε συμπας ο τύπος της ανώμαλης δύσης, τότε. Τώρα τους ενοχλεί που γλεντούσε σαν φυσιολογικός άνθρωπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου