Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη: «Έδωσε εκατομμύρια για ένα πρωτάθλημα και τώρα δείχνει αδιαφορία!»

Σε επιθετικό τόνο, παρότι ο Ολυμπιακός ήταν ο ευνοημένος των προκλητικών σφυριγμάτων του Καραντώνη, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του... Τζήλου, που σφύριξε το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος αλλά και του Ιβάν Σαββίδη στην «επίσκεψή» του στην ΕΠΟ.


O Μαρινάκης επέμενε πολύ επιτακτικά ότι αν επρόκειτο να τιμωρηθεί ο Καραντώνης, τότε θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία και για τον Τζήλο, ενώ εκτός του πρώην διεθνή ρέφερι, ζητούσε να τιμωρηθεί και ο Κουτσιαύτης για το Λαμία-ΑΕΚ, ενδεχομένως επειδή δεν υπέδειξε απευθείας το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αλλά τον κάλεσε το VAR.


Στη συνέχεια της... κουβέντας που έγινε εντός του γραφείου του Τάκη Μπαλτάκου, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Να κάνουμε κάτι, να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Κάνουμε προτάσεις σε παίκτες και με τα ίδια λεφτά πάνε σε Κατάρ και Σαουδική Αραβία»!



Από την τοποθέτησή του δεν έλειψαν και οι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. «Ο Μελισσανίδης δεν θέλει ποτέ να φτιάξει το ποδόσφαιρο, ό,τι και να κάνουμε», ήταν η ατάκα του για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.


Επιπλέον αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη, σημείωσε ότι: «Έχει βάλει τόσα λεφτά για να πάρει ένα πρωτάθλημα. Και μετά απ' όλα αυτά δείχνει αδιαφορία...»


Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου