Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Η Ε.Ε. "έσβησε" το κλασικό εμβόλιο VALNEVA

 Αν βαριέστε τα μισόλογα και τις πληρωμένες ειδήσεις, διαβάζετε makpress, οπότε δεν σας κάνει καμία έκπληξη το αναμενόμενο σαμποτάζ του μοναδικού κλασικού εμβολίου, που παράγεται στην Ε.Ε. Πόσο πιο ωμά να σας πουν: "θα κάνετε mRNA, αλλιώς θα σας τσακίσουμε". Αυτό σας λένε οι ...φωτισμένοι ηγέτες σας, όσο πιο ωμά γίνεται. Ακόμη πιο ωμά; "Όποιος δεν βάλει στον οργανισμό του mRNA θα τον σφάξουμε στο γόνατο". Ακόμη δεν καταλάβετε, τι είναι η ...ιστορία με το εμβόλιο; Οι άνθρωποι είναι με το περίστροφο στον κρόταφο, υποχρεωμένοι να εμβολιάσουν τα 450 εκ. κατοίκων της Ε.Ε., μέχρι και τον τελευταίο, με την τεχνολογία mRNA. Δεν έχουν περιθώρια να σας αφήσουν να κάνετε κάτι άλλο (γι αυτό και σαμποτάρισαν και το ρώσικο και το κινέζικο και το ινδικό κι όσα ευρωπαϊκά δεν είναι mRNA). Πιο ωμά δεν γίνεται να σας το πουν. Ακόμη κι αν εξαφανιστεί ο κορωνοϊός, θα "ανακαλύψουν" κάποια άλλη "επιδημία" (έχουν πολύ φαντασία όπως ξέρετε), κάποια νόσο των "τρελών κοτόπουλων", των "τρελών καλαμποκιών", κάτι θα βρουν, για να σας σπρώξουν να κάνετε κάτι, που οπωσδήποτε, θα είναι βασισμένο στην τεχνολογία "αγγελιοφόρου RNA". Ο στόχος είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ. Ούτε η νόσος τους ενδιαφέρει, ούτε η υγεία σας, ούτε κάτι άλλο. Μόνο να σας χώσουν το mRNA, με κάποιο πρόσχημα, για κάποιο λόγο, που αυτοί ξέρουν, αλλά όχι εμείς. Οπότε, δεν θα πάμε σε συνωμοσιολογία, για το τι επιδιώκουν να πετύχουν, γιατί δεν έχουμε ιδέα και θα εκτεθούμε. ΞΕΡΟΥΜΕ όμως με ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα, επειδή το ουρλιάζουν οι ίδιοι (δεν κρατιούνται!), ότι καίγονται να εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, ειδικά, με mRNA.

Σημαντική λεπτομέρεια: στη Valneva, δεν έχει μετοχές η Vanguard! Αρχίστε να καταλαβαίνετε σιγά - σιγά, πώς "εγκρίνονται" διάφορα πράγματα και προχωράνε κάποια άλλα και κάποια άλλα παθαίνουν συνεχώς ...ατυχίες! Στη Johnson & Johnson έχει! Και φυσικά, Pfizer και Moderna, είναι βγαλμένες από τα σπλάχνα της Αγίας Περιούσιας Vanguard.

Κι επειδή ακόμη υπάρχουν άσχετοι, που λένε "τι είναι αυτή η Vanguard, πρώτη φορά την ακούμε" και βαριούνται να κουράσουν το μυαλουδάκι τους, να τους εξηγήσουμε: είναι μια εταιρεία, που ίδρυσε ο Θεός και έγραψε το καταστατικό της στις πλάκες που έδωσε στον Μωυσή. Του είπε "εγώ φεύγω, σας βαρέθηκα, τον κόσμο τον αφήνω στα χέρια της Vanguard. Σε αυτή θα προσεύχεστε πλέον, αυτή θα ορίζει την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, αυτή θα σας κρίνει στην άλλη ζωή, δεν υπάρχει πια Θεός, δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει Παράδεισος και Κόλαση, υπάρχει μόνο Vanguard". Ούτε τώρα καταλάβατε;  Πώς αλλιώς να το πούμε;



ΕΙΔΗΣΗ: 

Βουτιά 20% κάνουν οι μετοχές της γαλλικής φαρμακευτικής εταιρείας Valneva τη Δευτέρα, αφότου ανακοίνωσε ότι έλαβε κοινοποίηση πρόθεσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τερματισμό της σύμβασης προμήθειας του εμβολίου της κατά Covid-19 στην Ευρωπαϊκή Ενωση.


Οπως μεταδίδει το Reuters, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Stefan de Keersmaecker επιβεβαίωσε ότι η Κομισιόν είχε κοινοποιήσει την πρόθεσή της να τερματίσει τη σύμβαση, αλλά είπε ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί μόνο μετά από διαβούλευση με την εταιρεία για το θέμα.



Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ακόμη αξιολογεί ο ΕΜΑ το εμβόλιο VALNEVA, το μοναδικό "κλασικό" ευρωπαϊκό;


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Τέλειωσε και το 2021 και ...ακόμη να εγκριθεί το VALNEVA



Με τους Γερμανούς τι έγινε; Ακόμη αγοράζουν το Ρώσικο εμβόλιο; Πέρασε ένας χρόνος από τότε που δήλωναν ότι "δεν μπορούν να περιμένουν άλλο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου