Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Έσπασαν με βαριοπούλες τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό";

 ε, είδαν τη λέξη "Πατριωτικής" και αφηνίασαν οι προστατευόμενοι της δικαιοσύνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι.ΝΑΣΙΟΥΛΑ: Με αυτοσχέδια παλούκια-βαριοπούλες, αριστεριστές έσπασαν τις γυάλινες προσόψεις των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης στην οδό....

Τσιμισκή 123 στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου λίγο μετά τις 19:30.

Ο βανδαλισμός των γραφείων του κόμματος Εμφιετζόγλου έγινε κατά την αρχή της πορείας αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, με την Ελληνική Αστυνομία να μην έχει διαθέσει ούτε έναν μοτοσυκλετιστή για να παρίσταται μπροστά από τα γραφεία του νέου πολιτικού κόμματος.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως αυτόπτης μάρτυρας της πορείας τους αίσχους ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Νασιούλας μαζί με την έγκυο σύζυγό του.

Η μαρτυρία του Ιωάννη Νασιούλα

"Βαδίζαμε με την σύζυγό μου παράλληλα με την πορεία των αριστεριστών επί της λεωφόρου Τσιμισκή. Αφού η κεφαλή της πορείας έστριψε από την οδό Εθνικής Αμύνης, άτομα που εφόρμησαν μέσα από τον όχλο επιδόθηκαν με μένος και βιασύνη στην καταστροφή των γυάλινων προσόψεων και των πινακίδων των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό";

Και σημειώνει με νόημα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης:

"Έδρασαν ανενόχλητοι και δεν τους καταδίωξε κανείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό; Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν είχε προβλέψει την φρούρηση των γραφείων μας με έναν-δύο δικυκλιστές ή πεζούς Αστυνομικούς. Ενώ η καταστροφή των γραφείων μας έλαβε χώρα στην αρχή της πορείας των αριστεριστών, η Ελληνική Αστυνομία δεν επενέβη για να την διαλύσει. Τελικά, με το πέρας της πορείας τους, αυτοί διέλυσαν για ακόμη μια φορά την Θεσσαλονίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου