Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο 99χρονος Χένρι Κίσσινγκερ τους έφτυσε στα μούτρα στο Νταβός !

Η ομιλία του "απέθαντου σοφού εβραίου" στο φόρουμ του Νταβός, πριν από λίγο, σόκαρε πολλούς. 

Ρωσόφιλο δεν τον λες. Άνθρωπο του Πούτιν, κομμάτι δύσκολο. «Ισαποστάκιας» δεν είναι. Ούτε «προδότης» - και ...δεν αγνοεί τη «βαρβαρότητα» των Ρώσων.

Ως υπεράνω πάσης υποψίας, ο δρ Χένρι Κίσινγκερ απογοήτευσε όσους πλασάρουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες στην ανθρωπότητα παιανίζοντας υπέρ του «σούπερμαν» Ζελένσκι και κατά του «Χίτλερ» Πούτιν.

Άδειασε όσους αναγνωρίζουν σε έναν πρόεδρο -μαριονέτα μιας χώρας που δέχθηκε παράνομη εισβολή, να υπαγορεύει στην Ευρώπη τι θα πράξει: να του στέλνουν, όπλα να τον βάλουν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, να διώξουν τη Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφάλειας…

Ενδιαμέσως βρίζει τη Μέρκελ, τον Σταϊνμάιερ, τον Σολτς τον Μακρόν και όποιον δεν είναι πρόθυμος να μπει στον πόλεμο και να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα

Σε χώρες με κυβερνήσεις ακολούθων της υπερδύναμης , όπως στην Ελλάδα, όποιος μιλήσει από απόσταση και επιμερίσει τις ευθύνες για τον πόλεμο τρίγωνο Ρωσία- Αμερική -Ευρώπη, δει τη σκοτεινή πλευρά και της Ουκρανίας , τον τυχοδιωκτισμό των Αμερικάνων ,το κόστος των λαών με το εμπάργκο, βάλλεται ως «ρωσόφιλος».

Ειδικά αν δεν ψηφίζει ΝΔ, όπως αποφάνθηκε η Ντόρα.

Ο μετρ της παγκόσμιας διπλωματίας, - το οποίο οι λαοί Ελλάδας και Κύπρου έχουν υποστεί και δικαίως αποστρέφονται- μίλησε στο Νταβός ως ρεαλιστής.

Όσα είπε εκθέτουν τους υποκριτές που αντί για πολιτική και διπλωματία πουλάνε συναίσθημα , για να εξυπηρετήσουν τις αμερικάνικες επιδιώξεις.

Είπε πράγματα που θα πρέπει να κάνουν κάποιους Έλληνες πολιτικούς να πουν κάτω από το τραπέζι, και αρθρογράφους να μην ξαναπιάσουν πληκτρολόγιο.

Έδειξε τη ρίζα του κακού: «Η Ουκρανία θα έπρεπε να ήταν χώρα-γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας». Ποιοι ανατίναξαν αυτή τη γέφυρα είναι γνωστό.

Έκοψε το βήχα όσων έχουν πάθει «Δεξιότερα Κουροπάτκιν» και δίνουν επιχειρησιακές οδηγίες για <να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά» της Μόσχας.

-«Η συνέχιση του πολέμου δεν θα αφορά την ελευθερία της Ουκρανίας, αλλά έναν νέο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας», είπε δείχνοντας τον Μπάιντεν Γείωσε κάποιους Ευρωπαίους - του δικού μας πρωθυπουργού συμπεριλαμβανομένου λέγοντας: Θα ήταν μοιραίο να ξεχάσουμε τη« θέση ισχύος της Ρωσίας στην Ευρώπη».

Έδειξε τον όλεθρο αν «η Ρωσία αποξενωθεί εντελώς από την Ευρώπη και αναζητήσει μόνιμη συμμαχία αλλού, με αποτέλεσμα διπλωματικές αποστάσεις που μοιάζουν με Ψυχρό Πόλεμο και θα οδηγήσουν δεκαετίες πίσω».

Ο Κίσιγκερ, ίσως ως προλείανση εδάφους, σόκαρε -περισσότερο από τον Μακρόν, που είπε στον Ζελένσκι τον ίδιο- όσους κρύβονται πίσω από το διεθνές Δίκαιο και την ενοχή του Πούτιν, για να παπαγαλίζουν αμερικανιές

-«Η Ουκρανία πρέπει να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία, για ειρηνική λύση».

Όποιος ηλίθιος της πολιτικής και των μίντια δεν κατάλαβε τι λέει, προφανώς δεν αντελήφθη και το φτύσιμο.

Πηγή yer" width="653">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου