Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Για μια ακόμη φορά η αριστερά θέλει να γίνει το δικό της

 Στα 20 χρόνια που αρθρογραφούμε, γράψαμε χιλιάδες άρθρα, σχετικά με "επεισόδια". Επειδή βαριόμαστε, να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια, σε μια χώρα που δεν αλλάζει τίποτε και...

που αρθρογράφοι αμπελοφιλοσοφούν και πιάνουν το νήμα απ΄την αρχή και πάλι τα ίδια και τα ίδια, δίνουμε έναν τίτλο, που περιγράφει την κατάσταση: η αριστερά, όποτε θέλει να κατακτήσει την εξουσία, όποτε της λείπουν τα λεφτά και η ...εξουσία της εξουσίας, "επαναστατεί". Ηθικοί αυτουργοί είναι τα κόμματά της, που είναι σπόνσορες της βίας και φυσικοί αυτουργοί, διάφοροι νεαροί, που απλά επιβάλουν δια της βίας  "το δικό τους". Επειδή έτσι θέλουν, χωρίς άλλες φλυαρίες.

Θεωρούν ότι αυτοί κυβερνούν (και όντως κυριαρχούν στην πράξη από το 1980 και μετά), έχουν εθιστεί -με τη βοήθεια της δικαιοσύνης, που είναι ταγμένη στην ακροαριστερά και τις προτροπές εκπαιδευτικών, που ένα μεγάλο μέρος τους είναι φανατικοί ακροαριστεροί- στο να επιβάλουν δια της βίας, αυτό που θέλουν, επειδή απλά έτσι θέλουν.

Ο εμφύλιος στην Ελλάδα δεν θα τελειώσει ποτέ, ούτε σε χίλια χρόνια. Υπάρχει μια παράταξη, που αυτοαποκαλείται "αριστερά", όχι επειδή έχει κάποια αριστερή πολιτική, γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ και της αμερικανικής ελίτ είναι τα λαμόγια, αλλά επειδή θέλουν να είναι πάντα "απέναντι" σε κάτι, που οι ίδιοι βαφτίζουν "δεξιά", επειδή αυτό τους βολεύει, στα σχέδια τους να είναι τα πάντα μπάχαλο και να τους ταϊζει το κράτος πατερούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου