Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Κεραυνοί Λουτσέσκου για την κλοπή του Κυπέλου με το πέτσινο πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ...διατηρεί τα παράπονά του για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του το τρόπαιο.


Ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” μίλησε στην Digi Sport της πατρίδας του και στάθηκε για μία ακόμη φορά στα διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά την άποψή του, υποστηρίζοντας ότι το VAR χρησιμοποιήθηκε για να ευνοήσει τους “πράσινους” και να αδικήσει τη δική του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Είναι ένα τίμημα που πλήρωσα για αυτούς τους 59 αγώνες που έπαιξα αυτή τη σεζόν, νομίζω ότι είμαστε από τις πρώτες ομάδες στην Ευρώπη από αυτή την άποψη. Αυτά τα ματς μας στρίμωξαν. Μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ ήταν περίπου το 60% από αυτό που μπορούσαμε. Ωστόσο, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, κυριαρχήσαμε. Είχαν μια ευκαιρία, εμείς έξι. Όλα ήταν υπέρ μας.

Δυστυχώς, το ματς κρίθηκε από ένα τεράστιο λάθος του VAR, το οποίο υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Γιατί είμαι τόσο έντονος; Διότι, σε αυτό το ματς, υπήρξαν δύο ακόμη καθοριστικές καταστάσεις, τις οποίες ερμήνευσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό είχαμε αρκετές καταστάσεις που κρίθηκαν από το VAR εις βάρος μας. Είναι σαφές ότι το VAR χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για να χτυπήσει μια ομάδα και να σπρώξει μια άλλη ομάδα. Είναι ένα Κύπελλο που πήρε το VAR, είναι απογοητευτικό, αλλά είναι μέρος της ελληνικής ιστορίας.

Το VAR πρέπει να είναι μια όμορφη ιστορία, όταν χρησιμοποιείται σωστά, βοηθάει το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το VAR χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα για συγκεκριμένα συμφέροντα. Ένα από τα συμφέροντα είναι να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι συμβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου