Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ευλογιά των πιθήκων: Επιστρέφει η μάσκα στη Νέα Υόρκη

"Παγκόσμια ανησυχία ενόψει του καλοκαιριού", γράφει το συστημικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα αντίστοιχα Πρώτα Θέματα, σε όλη τη Δύση, στο γνώριμο στυλ της αυτοεκπληρούμενης προφητείας: φυσικά και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανησυχία, πουθενά στον κόσμο, όμως.... το γράψε - γράψε, κάθε μέρα ότι "υπάρχει παγκόσμια ανησυχία", τη δημιουργεί στο τέλος.

Ανησυχεί κανείς από εσάς; Όχι, ε; Ε, σε λίγες βδομάδες θα ανησυχείτε, θέλετε δε θέλετε. Επειδή, ο κορωνοϊός ξέφτισε και δεν φοβίζει πλέον (βλέπετε στις τηλεοράσεις, συγκεντρώσεις σε πλατείες, σε γήπεδα, σε καφέ, σε παραλίες, παντού χωρίς μάσκα, δηλαδή "ξεψάρωσαν" οι πολίτες, ενόψει καλοκαιριού), βρέθηκε η νέα απειλή.

Και φυσικά, η αναφορά γίνεται πάντα με τη λέξη "καλοκαίρι", επειδή το καλοκαίρι χαλαρώνουν οι δούλοι και κάνουν την ψευτοεπανάστασή τους.

Σου λέει όμως το σύστημα : όχι ρε, δεν θα σ΄αφήσω να πάρεις ανάσα! 

Και φυσικά, επειδή το παν είναι ο συμβολισμός ...τσουπ! "επιστρέφει η μάσκα"!

Πώς θα δείξουν οι υπήκοοι, ότι υποτάσσονται στα Ιερατεία; Η μάσκα είναι σύμβολο υποταγής. Είναι σαν να δηλώνει ο ανθρωπάκος "σας πιστεύω, για να το λέτε εσείς, έτσι θα είναι, να! δείτε, φοράω μάσκα, που δείχνει ότι έπιασαν τόπο οι φοβέρες σας. Αφήνω τη ζωή μου στα χέρια σας, σε σας ανήκει".

Πότε θα γλιτώσουμε απ΄αυτά τα καθάρματα, που ηδονίζονται να βλέπουν υποταγμένα ανθρωπάκια;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου